Vegepyöryköitä tomaattikastikkeessa

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2
Vegepyöryköitä tomaattikastikkeessa

Tomaattinen lihapullapasta on arkiruokien klassikko. Maukkailla Green Cuisine Vegepyöryköillä saat siitä helposti kasvisversion, joka maistuu koko perheelle!

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

200 
g 
pastaa (esim. fusilli)
1 
valkosipulinkynsi
2 
pientä sipulia
oliiviöljyä
10 
kirsikkatomaattia
200 
ml 
paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
1 
dl 
kasvislientä
2 
tl 
tomaattipyrettä
1 
tl 
hunajaa
suolaa
basilikanlehtiä
oreganoa
pippuria

Valmistus

  1. Valmista Vegepyörykät pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Keitä pasta.
  3. Hienonna valkosipuli ja sipulit ja kuullota niitä kasarissa pienessä määrässä öljyä. Kaada mukaan paseerattu tomaatti.
  4. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja lisää ne, tomaattipyre, hunaja ja kasvisliemi kasariin.

  5. Anna kiehua n. 20 minuuttia ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla maun mukaan.
  6. Lisää pyörykät kastikkeeseen ja annostele pastan kanssa.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Anna arvio
*
*
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä