Vegepyöryköitä tomaattikastikkeessa

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Tomaattinen lihapullapasta on arkiruokien klassikko. Maukkailla Green Cuisine Vegepyöryköillä saat siitä helposti kasvisversion, joka maistuu koko perheelle!

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

1 
ps
 
200 
g
 
pastaa (esim. fusilli)
1 
valkosipulinkynsi
2 
pientä sipulia
oliiviöljyä
10 
kirsikkatomaattia
200 
ml
 
paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
1 
dl
 
kasvislientä
2 
tl
 
tomaattipyrettä
1 
tl
 
hunajaa
suolaa
pippuria
oreganoa
basilikanlehtiä

Valmistus

  1. Valmista Vegepyörykät pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Keitä pasta.
  3. Hienonna valkosipuli ja sipulit ja kuullota niitä kasarissa pienessä määrässä öljyä. Kaada mukaan paseerattu tomaatti.
  4. Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja lisää ne, tomaattipyre, hunaja ja kasvisliemi kasariin.

  5. Anna kiehua n. 20 minuuttia ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla maun mukaan.
  6. Lisää pyörykät kastikkeeseen ja annostele pastan kanssa.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä