30 min
kypsennysaika
2
Annokset
Tomaattinen lihapullapasta on arkiruokien klassikko. Maukkailla Green Cuisine Vegepyöryköillä saat siitä helposti kasvisversion, joka maistuu koko perheelle!
Valmistus
Valmista Vegepyörykät pakkauksen ohjeen mukaan.
- Keitä pasta.
- Hienonna valkosipuli ja sipulit ja kuullota niitä kasarissa pienessä määrässä öljyä. Kaada mukaan paseerattu tomaatti.
Leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja lisää ne, tomaattipyre, hunaja ja kasvisliemi kasariin.
- Anna kiehua n. 20 minuuttia ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla maun mukaan.
Lisää pyörykät kastikkeeseen ja annostele pastan kanssa.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
ps
200
g
pastaa (esim. fusilli)
1
valkosipulinkynsi
2
pientä sipulia
oliiviöljyä
10
kirsikkatomaattia
200
ml
paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
1
dl
kasvislientä
2
tl
tomaattipyrettä
1
tl
hunajaa
suolaa
pippuria
oreganoa
basilikanlehtiä