Ruusukaali pekonilla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2
Ruusukaali pekonilla

Klassinen ruusukaali-pekoni ateria

Ruusukaali ja pekoni on mainio talvinen lisuke lipeäkalalle, kalkkunalle ja kinkulle.

Ruusukaali on mitä parhainta talviruokaa sillä sen sato voidaan korjata ensimmäisten yöpakkasten jälkeen. Se sopii makunsa puolesta myös mainiosti joulupöydän ja muiden voimakkaan makuisten talvisten ruokien lisukkeeksi.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

1 
ps
 
ruusukaalia pakasteena
1 
pkt
 
pekonia siivuina tai kuutioina
Öljyä
Suolaa
Pippuria

Valmistus

  1. Leikkaa pekoni paloiksi, mikäli tarpeen. Paista lämpimässä paistinpannussa ja laita sivuun odottamaan.
  2. Laita hieman öljyä sekä ruusukaalit suureen, lämpimään paistinpannuun. Paista ruusukaaleja noin 6–7 minuuttia samalla käännellen. Voit alentaa lämpöä paistamisen loppua kohti.
  3. Lisää pekoni paistamisen loppuvaiheessa.
  4. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla. Mikäli olet käyttänyt kuivasuolattua pekonia, ei lisää suolaa välttämättä tarvita.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä