4
Annokset
Valmistus
- Yhdistä jäähtyneet ruusukaalit ja pikkeliliemi.
- Pastan kiehuessa freesaa öljyssä sipuli, ananas ja paloiteltu pekoni. Kaada valkoviini paistinpannuun ja hauduta 1 min.
- Aloita valmistamalla pikkelöity ruusukaali. Leikkaa ruusukaalit pitkittäin puoliksi ja keitä kiehuvassa vedessä 1 min. Jäähdytä ruusukaalit kylmässä vedessä.
- Sekoita etikka, sokeri, vesi ja suola tasaiseksi liemeksi.
- Seuraavaksi valmista pekoni-aurajuusto-ananaspasta. Aloita laittamalla La Molisana Fusilli pasta kiehumaan ohjeen mukaan.
- Lisää sekaan kerma ja 1 dl murusteltua aurajuustoa. Hauduta noin 5 min.
- Lisää kypsynyt pasta sekä tuore pinaatti haudutetun kastikkeen joukkoon ja sekoita. Koristele valmiit annokset aurajuustomuruilla ja pikkelöidyillä ruusukaaleilla.
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
Pikkelöityä ruusukaalia
4
dl
Ruusukaali
1
dl
valkoviinietikka
1
dl
sokeria
1
dl
vettä
1
tl
Santa Marian pöytäsuolaa
Pekoni-aurajuustoananaspasta
Pekoni-aurajuustoananaspasta
0,5
pkt
La Molisana Fusilli pastaa
200
g
Tulip pekonia
1,5
dl
aurajuusto murua
1
dl
tuoretta ananasta paloina
1
kpl
sipuli hakkeena
0,5
dl
oliiviöljyä
0,5
dl
valkoviiniä
3
dl
kuohukermaa
0,5
tl
Santa Marian pöytäsuolaa
0,25
tl
Santa Marian mustapippuri rouhetta
1
pkt
tuoretta pinaattia