Pinaattipuikot soijapavuilla ja sitruunajogurtilla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Rapeita Pinaattipuikkoja soijapavuilla ja happamalla sitruunajogurtilla

Yksinkertainen ja maistuva sopii erinomaisesti keskellä viikkoa tarjottavaksi illallisruuaksi. Tarjoa rapeat Pinaattipuikot soijapavuilla, riisillä, bulgurilla ja ihanan happamalla sitruunajogurtilla maustettuna. Lisää öljyä ja viinietikkaa maun mukaan, laita lautaselle ja nauti!
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

3 
dl
 
bulguria
3 
dl
 
riisiä
0.5 
kurkku
2 
dl
 
soijapapuja
2 
rkl
 
kurpitsansiemeniä
1 
rkl
 
viinietikkaa
1 
rkl
 
rapsiöljyä
Suolaa ja pippuria
- Sitruunajogurtti:
2.5 
dl
 
turkkilaista maustamatonta jogurttia
1 
sitruunan mehu
Silputtua tuoretta minttua
Suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Sekoita sitruunajogurtin ainekset ja laita sivuun odottamaan.
  2. Valmista Pinaattipuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Keitä riisi ja bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Valmista soijapavut pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuori kurkku ja leikkaa pieniksi paloiksi.
  6. Sekoita riisi, bulgur ja vihannekset kevyesti keskenään. Mausta öljyllä, viinietikalla sekä suolalla ja pippurilla.
  7. Tarjoile Pinaattipuikot riisin päällä ja lisää nokare sitruunajogurttia.

Tarjoiluehdotukset

Tarjoile herkullisen leivän kanssa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä