20 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset
Rapeita Pinaattipuikkoja soijapavuilla ja happamalla sitruunajogurtilla
Yksinkertainen ja maistuva sopii erinomaisesti keskellä viikkoa tarjottavaksi illallisruuaksi. Tarjoa rapeat Pinaattipuikot soijapavuilla, riisillä, bulgurilla ja ihanan happamalla sitruunajogurtilla maustettuna. Lisää öljyä ja viinietikkaa maun mukaan, laita lautaselle ja nauti!
Valmistus
- Sekoita sitruunajogurtin ainekset ja laita sivuun odottamaan.
- Valmista Pinaattipuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
- Keitä riisi ja bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista soijapavut pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori kurkku ja leikkaa pieniksi paloiksi.
- Sekoita riisi, bulgur ja vihannekset kevyesti keskenään. Mausta öljyllä, viinietikalla sekä suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile Pinaattipuikot riisin päällä ja lisää nokare sitruunajogurttia.
Tarjoiluehdotukset
- Tarjoile herkullisen leivän kanssa.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Green Cuisine Pinaattipuikot 284g, pakaste
3
dl
bulguria
3
dl
riisiä
0.5
kurkku
2
dl
soijapapuja
2
rkl
kurpitsansiemeniä
1
rkl
viinietikkaa
1
rkl
rapsiöljyä
Suolaa ja pippuria
- Sitruunajogurtti:
2.5
dl
turkkilaista maustamatonta jogurttia
1
sitruunan mehu
Silputtua tuoretta minttua
Suolaa ja pippuria