Pinaattipuikot parsakaaliriisillä ja punaisella currykastikkeella

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Rapeat pinaattipuikot parsakaalilla ja romanescolla

Maukkaan rapeat Pinaattipuikot on täytetty täyteläisellä pinaatilla. Lisää viikon ruokalistaan saadaksesi ruokavalioosi lisää vihanneksia ja A-vitamiinia. Tarjoa parsakaaliriisin ja maukkaan punaisen currykastikkeen kanssa.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

3 
dl
 
keittämätöntä riisiä
150 
g
 
parsakaalia
150 
g
 
romanescoa
- Punainen currykastike:
2 
dl
 
kookosmaitoa
1–2 
rkl
 
punaista currytahnaa
3 
dl
 
kasvislientä
1 
rkl
 
maissitärkkelystä
Suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Valmista Pinaattipuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Keitä riisi.
  3. Leikkaa romanesco paloiksi. Laita parsakaali ja romanesco kiehumaan riisin kiehumisen viimeisen 5 minuutin ajaksi.
  4. Keitä kastikkeen ainekset ja mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Sekoita kasvikset riisiin. Mausta riisi ja kasvikset punaisella currykastikkeella ja lisää Pinaattipuikot annoksen päälle.

Tarjoiluehdotukset

Tarjoa maukkaan salaatin kanssa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä