Ainesosat
3
dl
keittämätöntä riisiä
150
g
parsakaalia
150
g
romanescoa
- Punainen currykastike:
2
dl
kookosmaitoa
1–2
rkl
punaista currytahnaa
3
dl
kasvislientä
1
rkl
maissitärkkelystä
Suolaa ja pippuria
Valmistus
- Valmista Pinaattipuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
- Keitä riisi.
- Leikkaa romanesco paloiksi. Laita parsakaali ja romanesco kiehumaan riisin kiehumisen viimeisen 5 minuutin ajaksi.
- Keitä kastikkeen ainekset ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Sekoita kasvikset riisiin. Mausta riisi ja kasvikset punaisella currykastikkeella ja lisää Pinaattipuikot annoksen päälle.
Tarjoiluehdotukset
Tarjoa maukkaan salaatin kanssa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä