Pinaattipuikot kvinoalla ja basilikakastikkeella

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Pinaattipuikot kvinoalla ja basilikakastikkeella

Rapeat pinaattipuikot kvinoalla ja basilikakastikkeella

Maukkaat rapeat pinaattipuikot kvinoalla ja bulgurilla. Paahdetut tomaatit ja kermainen basilikakastike sopivat loistavasti Findusin rapeiden Pinaattipuikkojen kanssa. Korppujauhot tekevät Pinaattipuikoista erityisen hyviä ja rapeita.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

3 
dl 
punaista kvinoaa
3 
dl 
bulguria
1 
kasvisliemikuutio
250 
g 
cocktailtomaatteja
1 
rkl 
viinietikkaa
Suolaa ja pippuria
1 
rkl 
rapsiöljyä
0.5 
rkl 
kuivattua oreganoa
0.5 
rkl 
kuivattua timjamia
Basilikakastike:
0.5 
dl 
smetanaa
1 
sitruunan mehu
Hienonnettua basilikaa
Suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Lämmitä uunin grillivastus.
  2. Leikkaa tomaatit puoliksi ja laita uunin kestävään astiaan öljyn, viinietikan, suolan ja pippurin kanssa. Grillaa kunnes ne ovat kullanruskeita, noin 8–10 minuuttia.
  3. Ota tomaatit uunista ja ripottele niiden päälle oreganoa ja timjamia.
  4. Laske uunin lämpötilaa ja valmista Pinaattipuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Keitä kvinoa ja bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Sekoita basilikakastikkeen ainekset ja siirrä sivuun odottamaan.
  7. Sekoita keitetty kvinoa ja bulgur keskenään ja annostele lautasille.
  8. Laita sitten Pinaattipuikot ja paahdetut tomaatit lautasille.
  9. Annostele basilikakastike lautasille tai tarjoile erikseen.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä