Ainesosat
3
dl
punaista kvinoaa
3
dl
bulguria
1
kasvisliemikuutio
250
g
cocktailtomaatteja
1
rkl
viinietikkaa
Suolaa ja pippuria
1
rkl
rapsiöljyä
0.5
rkl
kuivattua oreganoa
0.5
rkl
kuivattua timjamia
- Basilikakastike:
0.5
dl
smetanaa
1
sitruunan mehu
Hienonnettua basilikaa
Suolaa ja pippuria
Valmistus
- Lämmitä uunin grillivastus.
- Leikkaa tomaatit puoliksi ja laita uunin kestävään astiaan öljyn, viinietikan, suolan ja pippurin kanssa. Grillaa kunnes ne ovat kullanruskeita, noin 8–10 minuuttia.
- Ota tomaatit uunista ja ripottele niiden päälle oreganoa ja timjamia.
- Laske uunin lämpötilaa ja valmista Pinaattipuikot pakkauksen ohjeen mukaan.
- Keitä kvinoa ja bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
- Sekoita basilikakastikkeen ainekset ja siirrä sivuun odottamaan.
- Sekoita keitetty kvinoa ja bulgur keskenään ja annostele lautasille.
- Laita sitten Pinaattipuikot ja paahdetut tomaatit lautasille.
- Annostele basilikakastike lautasille tai tarjoile erikseen.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä