Ainesosat
40
g
itsetehtyä tai valmista punaista pestoa
400-500
g
pennepastaa
200
g
pinaatinlehtiä tuoreena tai pakasteena
2
rkl
oliiviöljyä
Puolikas keltainen sipuli
2
valkosipulinkynttä
2
dl
ruokakermaa
1
punainen paprika
1
pieni punainen chili
Suolaa ja pippuria
Valmistus
- Laita pasta keittymään.
- Noudata Green Cuisine Vegepuikkojen valmistusohjetta (huomioithan ajoituksessa, että näiden kasvispuikkojen valmistusaika uunissa on noin 12–15 minuuttia uunin lämpenemisestä, mutta vain 6–8 minuuttia paistinpannulla).
- Pilko sipuli, valkosipuli ja chili, ja suikaloi paprikat ohuiksi suikaleiksi.
- Freesaa kevyesti sipuli, valkosipuli, chili ja paprika oliiviöljyssä ilman, että ne ruskistuvat.
- Lisää pinaatti ja anna hautua 2–3 minuuttia.
- Lisää ruokakerma, kiehauta ja anna hautua vielä 3 minuuttia.
- Sekoita joukkoon pasta ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää myös valmis pesto.
Tarjoiluehdotukset
Lisää päälle tuoretta basilikaa. Reseptistä saa helposti vegaanisen käyttämällä kaurapohjaista ruokakermaa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä