
10 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset
Vegepuikot pestopastalla, nopea ja helppo kasvispuikkoresepti!
Tämä maukas, pinaattinen pennepasta-ateria on maustettu chilillä ja paprikalla, päällä rapeita kasvispuikkoja ja punaista pestoa. Se sopii loistavasti kiireisempäänkin päivään, kun aikaa ei ole hukattavaksi.
Valmistus
- Laita pasta keittymään.
 - Noudata Green Cuisine Vegepuikkojen valmistusohjetta (huomioithan ajoituksessa, että näiden kasvispuikkojen valmistusaika uunissa on noin 12–15 minuuttia uunin lämpenemisestä, mutta vain 6–8 minuuttia paistinpannulla).
 - Pilko sipuli, valkosipuli ja chili, ja suikaloi paprikat ohuiksi suikaleiksi.
 - Freesaa kevyesti sipuli, valkosipuli, chili ja paprika oliiviöljyssä ilman, että ne ruskistuvat.
 - Lisää pinaatti ja anna hautua 2–3 minuuttia.
 - Lisää ruokakerma, kiehauta ja anna hautua vielä 3 minuuttia.
 - Sekoita joukkoon pasta ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää myös valmis pesto.
 
Tarjoiluehdotukset
- Lisää päälle tuoretta basilikaa. Reseptistä saa helposti vegaanisen käyttämällä kaurapohjaista ruokakermaa.
 
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1 
pkt 
 Green Cuisine Vegepuikot	
40 
g
 itsetehtyä tai valmista punaista pestoa
400-500 
g
 pennepastaa
200 
g
 pinaatinlehtiä tuoreena tai pakasteena
2 
rkl
 oliiviöljyä
Puolikas keltainen sipuli
2 
valkosipulinkynttä
2 
dl
 ruokakermaa
1 
punainen paprika
1 
pieni punainen chili
Suolaa ja pippuria


