Hans Välimäen italialaistyyppinen vegepyörykkäpasta

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Pasta käy arkeen sekä juhlaan ja tomaattinen pyörykkäpasta on koko perheen suosikki! Hans Välimäki on kehittänyt Green Cuisine Vegepyöryköistä herkullisen pastan, joka on täynnä italialaistyyppisiä makuja. Kokeile jo tänään!

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

1 
ps
 
ripaus
ripaus
1/2 
tl
 
oreganoa
1 
murskattu valkosipulinkynsi
2-3 
rkl
 
oliiviöljyä tai ruokaöljyä
TOMAATTIKASTIKE:
2-3 
salottisipulia kuorittuina ja pilkottuina
3-4 
valkosipulinkynttä kuorittuna ja murskattuna
3-4 
rkl
 
oliiviöljyä
1/4 
pkt
 
250 
g
 
tomaattimurskaa
2-3 
tuoretta tomaattia murskattuna
2-3 
dl
 
vettä
2-3 
rkl
 
sokeria
2 
rkl
 
punaviinietikkaa
2 
tl
 
suolaa
ripaus timjamia
1/2 
tl
 
cayennepippuria
keitettyä pastaa kahdelle
oliiviöljyä
vastaraastettua parmesaania
tuoretta basilikaa
tuoretta rucolaa

Valmistus

  1. Keitä pasta.
  2. Valmista tomaattikastike. Kuumenna öljy kattilassa, lisää murskattu valkosipuli, pilkottu salottisipuli, tomaattimurska, murskatut tuoreet tomaatit sekä tomaattipyre. Kuulota hetki, älä ruskista.
  3. Lisää kastikkeen joukkoon punainen chili, etikka, sokeri ja vesi. Keitä miedolla lämmöllä. Mitä pidempään maltat keittää, niin sitä rikkaampi maku kastikkeeseen tulee.
  4. Paista Green Cuisine Vegepyöryköitä pannulla murskatulla valkosipulilla maustetussa öljyssä, kunnes ne saavat kauniin värin pinaansa. Viimeistele oreganolla, persiljalla ja basilikalla. Sekoita tomaattikastikkeen joukkoon.
  5. Sekoita kuuman, vastakeitetyn pastan sekaan hieman oliiviöljyä. Nostele pasta lautasille ja annostele kuuma kastike pastan päälle. Koristele parmesaanilla, basilikalla ja rucolalla.

Tarjoiluehdotukset

Isommalle porukalle voit tehdä reseptin moninkertaisena! Vegepyörykkä-tomaattikastike maistuu myös perunamuusin kanssa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä