Ainesosat
1
ps
ripaus
ripaus
1/2
tl
oreganoa
1
murskattu valkosipulinkynsi
2-3
rkl
oliiviöljyä tai ruokaöljyä
TOMAATTIKASTIKE:
2-3
salottisipulia kuorittuina ja pilkottuina
3-4
valkosipulinkynttä kuorittuna ja murskattuna
3-4
rkl
oliiviöljyä
1/4
pkt
250
g
tomaattimurskaa
2-3
tuoretta tomaattia murskattuna
2-3
dl
vettä
2-3
rkl
sokeria
2
rkl
punaviinietikkaa
2
tl
suolaa
ripaus timjamia
1/2
tl
cayennepippuria
keitettyä pastaa kahdelle
oliiviöljyä
vastaraastettua parmesaania
tuoretta basilikaa
tuoretta rucolaa
Valmistus
- Keitä pasta.
- Valmista tomaattikastike. Kuumenna öljy kattilassa, lisää murskattu valkosipuli, pilkottu salottisipuli, tomaattimurska, murskatut tuoreet tomaatit sekä tomaattipyre. Kuulota hetki, älä ruskista.
- Lisää kastikkeen joukkoon punainen chili, etikka, sokeri ja vesi. Keitä miedolla lämmöllä. Mitä pidempään maltat keittää, niin sitä rikkaampi maku kastikkeeseen tulee.
- Paista Green Cuisine Vegepyöryköitä pannulla murskatulla valkosipulilla maustetussa öljyssä, kunnes ne saavat kauniin värin pinaansa. Viimeistele oreganolla, persiljalla ja basilikalla. Sekoita tomaattikastikkeen joukkoon.
- Sekoita kuuman, vastakeitetyn pastan sekaan hieman oliiviöljyä. Nostele pasta lautasille ja annostele kuuma kastike pastan päälle. Koristele parmesaanilla, basilikalla ja rucolalla.
Tarjoiluehdotukset
Isommalle porukalle voit tehdä reseptin moninkertaisena! Vegepyörykkä-tomaattikastike maistuu myös perunamuusin kanssa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä