30 min
kypsennysaika
2
Annokset
Pasta käy arkeen sekä juhlaan ja tomaattinen pyörykkäpasta on koko perheen suosikki! Hans Välimäki on kehittänyt Green Cuisine Vegepyöryköistä herkullisen pastan, joka on täynnä italialaistyyppisiä makuja. Kokeile jo tänään!
Valmistus
- Keitä pasta.
- Valmista tomaattikastike. Kuumenna öljy kattilassa, lisää murskattu valkosipuli, pilkottu salottisipuli, tomaattimurska, murskatut tuoreet tomaatit sekä tomaattipyre. Kuulota hetki, älä ruskista.
- Lisää kastikkeen joukkoon punainen chili, etikka, sokeri ja vesi. Keitä miedolla lämmöllä. Mitä pidempään maltat keittää, niin sitä rikkaampi maku kastikkeeseen tulee.
- Paista Green Cuisine Vegepyöryköitä pannulla murskatulla valkosipulilla maustetussa öljyssä, kunnes ne saavat kauniin värin pinaansa. Viimeistele oreganolla, persiljalla ja basilikalla. Sekoita tomaattikastikkeen joukkoon.
- Sekoita kuuman, vastakeitetyn pastan sekaan hieman oliiviöljyä. Nostele pasta lautasille ja annostele kuuma kastike pastan päälle. Koristele parmesaanilla, basilikalla ja rucolalla.
Tarjoiluehdotukset
- Isommalle porukalle voit tehdä reseptin moninkertaisena! Vegepyörykkä-tomaattikastike maistuu myös perunamuusin kanssa.
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
1
ps
ripaus
ripaus
1/2
tl
oreganoa
1
murskattu valkosipulinkynsi
2-3
rkl
oliiviöljyä tai ruokaöljyä
TOMAATTIKASTIKE:
2-3
salottisipulia kuorittuina ja pilkottuina
3-4
valkosipulinkynttä kuorittuna ja murskattuna
3-4
rkl
oliiviöljyä
1/4
pkt
250
g
tomaattimurskaa
2-3
tuoretta tomaattia murskattuna
2-3
dl
vettä
2-3
rkl
sokeria
2
rkl
punaviinietikkaa
2
tl
suolaa
ripaus timjamia
1/2
tl
cayennepippuria
keitettyä pastaa kahdelle
oliiviöljyä
vastaraastettua parmesaania
tuoretta basilikaa
tuoretta rucolaa