Värikkäät kalatacot

värikkäät kalatacot
20 min
kypsennysaika
2
Annokset
Kannustamme kalansyönnin lisäämiseen jokapäiväisessä elämässä ja kalatacot ovat erittäin kiva tapa syödä kalaa! Kun syöt kalalla ja kasviksilla täytettyjä tacoja, voit hyvällä omallatunnolla syödä tacoja monta kertaa viikossa. Toivottavasti maistuu!

Valmistus

  1. Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.

  2. Yhdistä sriracha-kastike, puolikkaan limen mehu ja kermaviili. Soseuta avokado kulhossa ja mausta puolikkaan limen mehulla, suolalla, pippurilla ja chilillä.

  3. Lämmitä tacokuoret ja täytä ne rapeilla kalafileillä, tomaatilla, salaatilla, maissilla, pavuillla, avokadososeella sekä marinoidulla tai tavallisella punasipulilla.

  4. Viimeistele korianterilla ja tarjoa sriracha-kastikkeen kera.

Tarjoiluehdotukset

  • Marinoitu punasipuli tuo lisähohtoa tähän ateriaan! 

    Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi ja laita lasipurkkiin. Tee liemi kiehauttamalla yksi osa etikkaa, kaksi osaa sokeria, kolme osaa vettä ja yksi pieni pala kuorittua ja viipaloitua inkivääriä. Poista levyltä kun sokeri liukenee ja kaada neste sipulipurkkiin. Laita kansi päälle ja anna jäähtyä. Sipuli on valmista muutaman tunnin kuluttua, mutta on vieläkin parempaa seuraavana päivänä. Säilytä sipulipurkkia jääkaapissa.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Fish & Crisp kalafileet MSC 240g, pakaste
4 
tacokuorta
1 
dl
 
kermaviiliä
1 
tl
 
sriracha-kastiketta
1 
avokado
1 
lime
maun mukaan chiliä (Findus hienonnettu chili)
1/2  
pkt
 
kirsikkatomaatteja
4 
salaatinlehteä
1/2 
prk säilykemaissia
1/2 
prk kypsiä papuja
1 
punasipuli
maun mukaan korianteria (Findus korianteri)

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto