Valmistus
Valmista kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaan.
Yhdistä sriracha-kastike, puolikkaan limen mehu ja kermaviili. Soseuta avokado kulhossa ja mausta puolikkaan limen mehulla, suolalla, pippurilla ja chilillä.
Lämmitä tacokuoret ja täytä ne rapeilla kalafileillä, tomaatilla, salaatilla, maissilla, pavuillla, avokadososeella sekä marinoidulla tai tavallisella punasipulilla.
Viimeistele korianterilla ja tarjoa sriracha-kastikkeen kera.
Tarjoiluehdotukset
Marinoitu punasipuli tuo lisähohtoa tähän ateriaan!
Leikkaa punasipuli ohuiksi viipaleiksi ja laita lasipurkkiin. Tee liemi kiehauttamalla yksi osa etikkaa, kaksi osaa sokeria, kolme osaa vettä ja yksi pieni pala kuorittua ja viipaloitua inkivääriä. Poista levyltä kun sokeri liukenee ja kaada neste sipulipurkkiin. Laita kansi päälle ja anna jäähtyä. Sipuli on valmista muutaman tunnin kuluttua, mutta on vieläkin parempaa seuraavana päivänä. Säilytä sipulipurkkia jääkaapissa.