Uunikalaa tomaattikastikkeella & peruna-juurisellerimuusia

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Finduksen Uunivalmis kala tomaatti-mozzarellakastikkeessa on kätevä tapa valmistaa uunikalaa. Tarjoa kylkeen perinteistä perunamuusia, joka saa uutta vivahdetta juuriselleristä. Valmistat peruna-juurisellerimuusin samalla kun uunivalmis kala paistuu uunissa ja kohta illallinen onkin jo valmis!

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

1 
pkt
 
2-4 
perunaa
1/2 
juuriselleri
1 
dl
 
maitoa

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 210º C ja paista kalaa vuoassaan n. 40 min tai kunnes se saa kullanruskean sävyn pinnalta.

  2. Keitä vettä kattilassa. Kuutioi kuoritut perunat ja juuriselleri ja laita kiehuvaan veteen.

  3. Keitä juureksia n. 10 minuutin ajan. Kokeile haarukalla, ovatko ne kypsiä.

  4. Kaada keitinvesi pois ja lisää maito. Muussaa nuijalla tai sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
  5. Tarjoa kala & kastike perunamuusin kanssa. Hyvää ruokahalua!

Tarjoiluehdotukset

Voit myös kokeilla muusiin muitakin juureksia, kuten porkkanaa tai palsternakkaa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä