Uunikalaa tomaattikastikkeella & peruna-juurisellerimuusia

uunivalmis ja perunamuusi
40 min
kypsennysaika
2
Annokset

Finduksen Uunivalmis kala tomaatti-mozzarellakastikkeessa on kätevä tapa valmistaa uunikalaa. Tarjoa kylkeen perinteistä perunamuusia, joka saa uutta vivahdetta juuriselleristä. Valmistat peruna-juurisellerimuusin samalla kun uunivalmis kala paistuu uunissa ja kohta illallinen onkin jo valmis!

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 210º C ja paista kalaa vuoassaan n. 40 min tai kunnes se saa kullanruskean sävyn pinnalta.

  2. Keitä vettä kattilassa. Kuutioi kuoritut perunat ja juuriselleri ja laita kiehuvaan veteen.

  3. Keitä juureksia n. 10 minuutin ajan. Kokeile haarukalla, ovatko ne kypsiä.

  4. Kaada keitinvesi pois ja lisää maito. Muussaa nuijalla tai sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
  5. Tarjoa kala & kastike perunamuusin kanssa. Hyvää ruokahalua!

Tarjoiluehdotukset

  • Voit myös kokeilla muusiin muitakin juureksia, kuten porkkanaa tai palsternakkaa.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
2-4 
perunaa
1/2 
juuriselleri
1 
dl
 
maitoa

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto