Uunikalaa tomaattikastikkeella & uunikasviksia

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2
Uunikalaa tomaattikastikkeella & uunikasviksia

Mikä olisikaan helpompi tapa valmistaa terveellinen ja maukas illallinen, kuin paistaa kaikki samassa vuoassa? Finduksen Uunivalmiissa kalassa saat samassa paketissa kalan ja maukkaan tomaatti-mozzarellakastikkeen. Lisää vain värikkäitä kasviksia, anna kypsyä uunissa samassa vuoassa ja ateria on valmis!

Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

10 
kirsikkatomaattia
2 
salottisipulia
1/2 
keltainen paprika
1/2 
punainen paprika
1/2 
kesäkurpitsa
1/2 
sitruuna
2 
rkl 
persiljaa hienonnettuna

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 210º C. Nosta kalapala uuninkestävään vuokaan, jätä tilaa sen ympärille. Paista uunin keskiosassa n. 20 min ennen kuin lisäät kasvikset sekaan.

  2. Kuutioi kasvikset sillä välin kun kala kypsyy uunissa. Pilko sitruuna lohkoiksi.

  3. Ota vuoka uunista ja kaada pilkotut kasvikset kalan ympärille. Valuta kasvisten päälle hieman öljyä ja asettele sekaan sitruunan lohkoja. Mausta kasvikset suolalla ja pippurilla maun mukaan ja ripottele päälle persiljaa. Anna paistua uunissa vielä n. 20 minuutin ajan, kunnes kala on pinnaltaan kullanruskea ja kasvikset kypsiä.

  4. Kun kala ja kasvikset ovat kypsiä, poimi pois sitruunalohkot. Tarjoa aterian kanssa tuoretta leipää.

Tarjoiluehdotukset

Vieläkin helpomman version saat käyttämällä Finduksen valmiita Uuni- ja grillikasviksia! Ateriasta saat tukevamman keittämällä lisäksi pastaa tai riisiä.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Anna arvio
*
*
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä