4
Annokset
Valmistus
- Valmista ensin perunasalaatti. Keitä tai paahda perunat kypsiksi. Anna jäähtyä.
- Raasta kananmunat raastimen karkealla terällä. Laita kananmunaraaste pieneen kulhoon sivuun odottamaan.
- Sekoita isossa kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, sinappi, suola, mustapippuri, tilli ja kaprikset. Kääntele joukkoon vielä hieman lämpimät paloitellut perunat. Jätä maustumaan.
- Valmista piparjuurimajoneesi sekoittamalla ainekset keskenään.
- Paista Finduksen kullanrapeat kalafileet rapeiksi ja kuumenna Tulipin Pulled pork nyhtöpossu öljyn ja voin seoksessa.
- Paahda leivät ja pyyhkäise pinnat oliiviöljyllä ja halkaistulla valkosipulinkynnellä.
- Levitä leiville piparjuurimajoneesia ja lusikoi päälle perunasalaattia. Jaa neljälle leivälle kalapalat ja neljälle leivälle nyhtöpossu. Viimeistele leivät versoilla ja lopulla piparjuurimajoneesilla.
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
Smörrebröd
8
viipaletta maalaisleipää
tilkka oliiviöljyä
2
kpl
valkosipulinkynsiä halkaistuna
Perunasalaatti
1
kilogram
perunoita
2
kpl
keitettyä kananmunaa
3
rkl
oliiviöljyä
2
rkl
sitruunamehua
1
rkl
dijonsinappia
Ripaukset Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna
1
tl
Santa Maria kuivattua tilliä
1
prk säilöttyjä kapriksia
Piparjuurimajoneesi
2
dl
majoneesia
1
dl
paksua maustamatonta jugurttia
1
rkl
sitruunamehua
3
tl
Santa Maria Japanese Wasabi Sesame -mausteseosta tai piparjuuritahnaa Ripaukset Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna
Lisäksi
1
pkt
Kullanrapeat kalafileet MSC 360g, pakaste
1
pkt
Tulip Pulled Pork
Viimeistelyyn: versoja ja/tai ituja