Teresa Välimäen smörrebröd kahdella tavalla

4
Annokset

Valmistus

  1. Valmista ensin perunasalaatti. Keitä tai paahda perunat kypsiksi. Anna jäähtyä.
  2. Raasta kananmunat raastimen karkealla terällä. Laita kananmunaraaste pieneen kulhoon sivuun odottamaan.
  3. Sekoita isossa kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu, sinappi, suola, mustapippuri, tilli ja kaprikset. Kääntele joukkoon vielä hieman lämpimät paloitellut perunat. Jätä maustumaan.
  4. Valmista piparjuurimajoneesi sekoittamalla ainekset keskenään.
  5. Paista Finduksen kullanrapeat kalafileet rapeiksi ja kuumenna Tulipin Pulled pork nyhtöpossu öljyn ja voin seoksessa.
  6. Paahda leivät ja pyyhkäise pinnat oliiviöljyllä ja halkaistulla valkosipulinkynnellä.
  7. Levitä leiville piparjuurimajoneesia ja lusikoi päälle perunasalaattia. Jaa neljälle leivälle kalapalat ja neljälle leivälle nyhtöpossu. Viimeistele leivät versoilla ja lopulla piparjuurimajoneesilla.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

Smörrebröd
8 
viipaletta maalaisleipää
tilkka oliiviöljyä
2 
kpl
 
valkosipulinkynsiä halkaistuna
Perunasalaatti
1 
kilogram
 
perunoita
2 
kpl
 
keitettyä kananmunaa
3 
rkl
 
oliiviöljyä
2 
rkl
 
sitruunamehua
1 
rkl
 
dijonsinappia
Ripaukset Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna
1 
tl
 
Santa Maria kuivattua tilliä
1 
prk säilöttyjä kapriksia
Piparjuurimajoneesi
2 
dl
 
majoneesia
1 
dl
 
paksua maustamatonta jugurttia
1 
rkl
 
sitruunamehua
3 
tl
 
Santa Maria Japanese Wasabi Sesame -mausteseosta tai piparjuuritahnaa Ripaukset Santa Maria pöytäsuolaa ja Santa Maria mustapippuria rouhittuna
Lisäksi
1 
pkt
 
Kullanrapeat kalafileet MSC 360g, pakaste
1 
pkt
 
Tulip Pulled Pork
Viimeistelyyn: versoja ja/tai ituja

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto