Rapeat kalaleivät kananmunatahnalla ja katkaravuilla

25 min
kypsennysaika
4
Annokset
Tämä täyteläinen kalaleipä on täydellinen arkiruoka tai viikonlopun brunssiherkku. Finduksen kalatuotteet ovat rapeita ja herkullisia.

Valmistus

  1. Keitä kananmuna kovaksi, jäähdytä ja pilko pieniksi paloiksi.
  2. Sekoita majoneesi, sinappi, tilli, suola ja pippuri. Lisää joukkoon kananmunapalat.
  3. Paahda leipäviipaleet kevyesti.
  4. Levitä salaatinlehdet leiville, lisää munatahna ja puolitetut Kullanrapeat kalafileet. 
  5. Koristele katkaravuilla, punasipulilla, herneenversoilla ja sitruunaviipaleilla.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

4 
kpl
 
Kullanrapeat kalafileet, Sitruuna & persilja MSC 360g, pakaste
4-8 
salaatinlehteä
4 
viipaletta täysjyväleipää
20 
kuorittua katkarapua
½ 
punasipuli, hienonnettuna
Herneenversoja
Sitruunaviipaleita
Kananmunatahna:
1 
kananmuna
1 
dl
 
majoneesia
1 
rkl
 
sinappia
1 
rkl
 
tilliä, silputtuna
Suolaa ja pippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto