
25 min
kypsennysaika
4
Annokset
Tämä täyteläinen kalaleipä on täydellinen arkiruoka tai viikonlopun brunssiherkku. Finduksen kalatuotteet ovat rapeita ja herkullisia.
Valmistus
- Keitä kananmuna kovaksi, jäähdytä ja pilko pieniksi paloiksi.
- Sekoita majoneesi, sinappi, tilli, suola ja pippuri. Lisää joukkoon kananmunapalat.
- Paahda leipäviipaleet kevyesti.
- Levitä salaatinlehdet leiville, lisää munatahna ja puolitetut Kullanrapeat kalafileet.
- Koristele katkaravuilla, punasipulilla, herneenversoilla ja sitruunaviipaleilla.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
4
kpl
Kullanrapeat kalafileet, Sitruuna & persilja MSC 360g, pakaste
4-8
salaatinlehteä
4
viipaletta täysjyväleipää
20
kuorittua katkarapua
½
punasipuli, hienonnettuna
Herneenversoja
Sitruunaviipaleita
Kananmunatahna:
1
kananmuna
1
dl
majoneesia
1
rkl
sinappia
1
rkl
tilliä, silputtuna
Suolaa ja pippuria