Pellavansiemenillä paneroidut kalafileet couscoussalaatilla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä ja couscoussalaattia

Fetajuustolla, pinaatilla ja kirsikkatomaateilla maustettu couscous on paras lisä Findusin pellavansiemenillä paneroiduille kalafileille.   
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

2 
pkt
 
pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä 
20 
g
 
tuoreita yrttejä
500 g 
couscousia
70 
g
 
pinaattia
225 
g
 
fetajuustoa
350 
g
 
erivärisiä kirsikkatomaatteja

Valmistus

  1. Valmista pellavansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Keitä couscous kypsäksi.
  3. Sekoita couscousiin fetajuusto, kirsikkatomaatit, pinaatti ja tuoreet yrtit.
  4. Tarjoa couscoussalaatti siemenpaneroidun kalan kanssa ja nauti!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä