
5 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset
Paneroituja kalafileitä ja paistettuja lohkoperunoita
Paistetut lohkoperunat ja ihana smetanakastike ovat maistuva lisä Findusin parenoiduille kalafileille.
Valmistus
- Valmista pellavansiemenillä leivitetyt paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa perunat lohkoiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Laita perunanlohkot uunipellille ja ripottele päälle öljyä. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
- Lisää vihreät pavut ja vahapavut perunoiden kanssa uunipellille noin 6–8 minuutiksi.
- Samalla kun perunat ovat uunissa, sekoita yhteen smetana, mangochutney ja curry. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Anna kastikkeen tekeytyä hetken, sekoita muutaman kerran ennen tarjoilua.
 Hyvää ruokahalua!
- Paahda pellavansiemenet ja nukansiemenet kuivalla pannulla korkealla lämmöllä. Ripottele päälle.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
2 
pkt 
 pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä 
20 
g
 tuoreita yrttejä
70 
g
 vuonankaalia
120 
g
 vihreitä papuja
120 
g
 vahapapuja
3 
dl
 smetanaa
4 
rkl
 mango chutneyta
3/4 
tl
 currya
valkopippuria
500 
g
 perunaa
Pellavansiemenet ja auringonkukansiemenet






