Ainesosat
500
g
lohifileetä
2
rkl
rypsiöljyä
suolaa ja pippuria
2
ps
50
g
tuoretta pinaattia
Yrttikastike:
150
g
raejuustoa
0,5
dl
ranskankermaa
3
dl
yrttejä, esim. basilika
suolaa ja pippuria
200
g
mozzarellaa
Valmistus
Paista lohifilee uunissa kunnes kala on kypsää. Voit myös paistaa lohen pannulla, jos filee ei ole kovin paksu.
Sekoita yrttikastikkeen ainekset ja mausta suolalla sekä pippurilla.
Valmista Veggie Sides pakkauksen ohjeen mukaan ja kääntele sekaan tuoretta pinaattia.
Levitä Veggie Sides -kasvislisäkettä lautasille ja revi mozzarellasta paloja päälle. Tarjoa yhdessä lohen ja yrttikastikkeen kanssa.
Tarjoiluehdotukset
Lohen sijasta voit käyttää myös muuta kalaa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä