Lohifileetä & kvinoaa, parsakaalia ja kurpitsaa

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Lohifileetä & kvinoaa, parsakaalia ja kurpitsaa

Joskus haluat nopeasti ruokaa, joka on myös terveelllistä. Voimme suositella nopeasti valmistuvaa Veggie Sides -kasvislisäkettä. Tarjoa sitä lohifileen sekä yrttikastikkeen kanssa ja sinulla on hetkessä herkellinen ja terveellinen ateria valmiina!

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

500 
g 
lohifileetä
2 
rkl 
rypsiöljyä
suolaa ja pippuria
50 
g 
tuoretta pinaattia
Yrttikastike:
150 
g 
raejuustoa
0,5 
dl 
ranskankermaa
3 
dl 
yrttejä, esim. basilika
suolaa ja pippuria
200 
g 
mozzarellaa

Valmistus

  1. Paista lohifilee uunissa kunnes kala on kypsää. Voit myös paistaa lohen pannulla, jos filee ei ole kovin paksu.

  2. Sekoita yrttikastikkeen ainekset ja mausta suolalla sekä pippurilla.

  3. Valmista Veggie Sides pakkauksen ohjeen mukaan ja kääntele sekaan tuoretta pinaattia.

  4. Levitä Veggie Sides -kasvislisäkettä lautasille ja revi mozzarellasta paloja päälle. Tarjoa yhdessä lohen ja yrttikastikkeen kanssa.

Tarjoiluehdotukset

Lohen sijasta voit käyttää myös muuta kalaa.