Lohipasta

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Kokeile meidän huippuhyvää, tomaattipohjaista lohipastaamme! Pasta valmistuu yhdessä kattilassa, joten se säästää sekä tiskiä että aikaa.
 
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

1 
ps
 
340 
g
 
spagettia
250 
g
 
kirsikkatomaatteja
250 
g
 
pakasteherneitä
2 
kpl
 
salottisipulia
½ 
pkt
 
3 
rkl
 
oliiviöljyä
1 
rkl
 
tomaattipyrettä
5-6 
dl
 
vettä
50 
g
 
parmesaania
suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Kuori ja suikaloi salottisipulit ohuiksi siivuiksi. 

  2. Puolita kirsikkatomaatit.

  3. Mausta lohikuutiot suolalla ja pippurilla.

  4. Laita leveään, matalaan kattilaan spagetti, tomaatit, sipulit, tomaattipyree, basilika, oliiviöljy ja vesi. Anna kiehua muutama minuutti ennen kuin lisäät mukaan lohikuutiot.

  5. Lisää lohikuutiot sekä herneet ja anna pastan kiehua 6-8 minuuttia tai kunnes sekä lohi että pasta on kypsää ja nesteestä on tullut kastike.

Tarjoiluehdotukset

Monen herkkusuun mielestä pasta-ateria ei ole mitään ilman hyvää juustoa. Voit viimeistellä lohipastan raastamalla täyteläistä parmesaania annosten päälle. Ja muutamalla annoksen päälle asetellulla basilikanlehdellä kruunaat sekä ruoan ulkonäön että maun. Lohipastan kanssa voit tarjota esimerkiksi patonkia joko sellaisenaan tai voinokareen kera. Juomaksi pastan kanssa sopii erinomaisesti raikas vesi!


Lohipasta on herkullista arkiruokaa, jonka valmistus onnistuu nopeasti ja helposti pienessä kiireessäkin. Se on myös takuuvarma hitti ruokapöydässä, maistuen varmasti kaikenikäisille. Älä kuitenkaan anna parinkymmenen minuutin valmistusajan hämätä – kyseessä on laadukkaista raaka-aineista valmistettava ruoka, joka kelpaa makunsa ja värikkään ulkonäkönsä ansiosta tarjottavaksi myös vaikka illanistujaisissa vieraille. Tutustu myös reseptipankkimme muihin vinkkeihin, joiden avulla loihdit illanviettoon yhtä helposti valmistettavat alkupalat.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä