Kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet bulgur-salaatilla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä ja bulgur-salaattia

Beluga-linsseistä, maissista ja herneistä valmistettu bulgur-salaatti sopii mainiosti Findusin pellavansiemenillä paneroitujen kalafileiden kanssa.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

2 
pkt
 
kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä 
20 
g
 
tuoreita yrttejä
70 
g
 
vuonankaalia
600 
g
 
bulguria
200 
g
 
beluga-linssejä
100 
g
 
maissia
100 
g
 
herneitä
1 
lime
suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Valmista kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Keitä herneet kypsiksi.
  4. Sekoita valmis bulgur maissin, herneiden, limen mehun ja belugalinssien kanssa ja tarjoile.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä