Kevyesti paneroidut kalafileet ja vihreää riisiä

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Tarjoile kevyesti paneroitujen kalafileiden kanssa raikasta vihreää riisiä ja viimeistele annos yrttiöljyllä.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

4 
dl
 
riisiä (jasmiini-, basmati- tai villiriisi)
300 
g
 
pakasteherneitä
150 
g
 
vihreitä soijapapuja (pakaste)
1 
dl
 
ranskankermaa
30 
g
 
parmesanjuustoa raastettuna
Yrttiöljy:
1 
dl
 
oliiviöljyä
1 
luomusitruuna
2 
valkosipulinkynttä
1 
pkt
 

Valmistus

  1. Paista kevyesti paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Käännä paistamisen puolivälissä.

  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kypsennä pakasteherneet ja pakastesoijapavut pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Sekoita ranskankerma, riisi, herneet sekä soijapavut.

  3. Raasta sitruunan kuori ja sekoita muiden yrttiöljyn ainesten kanssa. Purista sitruunasta hiukan mehua mukaan ja sekoita.

  4. Tarjoa vihreä riisi kalafileiden kanssa ja valuta päälle yrttiöljyä. Hyvää ruokahalua!

Tarjoiluehdotukset

Annoksen täydentää paistettu vihreä parsa. Riisin sijasta voit tarjota myös couscousia, ohrasuurimoita tai bulguria.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä