Kevyesti paneroidut kalafileet ja vihreää riisiä

kevyesti panroidut kalafileet ja vihreää riisiä
5 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset
Tarjoile kevyesti paneroitujen kalafileiden kanssa raikasta vihreää riisiä ja viimeistele annos yrttiöljyllä.

Valmistus

  1. Paista kevyesti paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Käännä paistamisen puolivälissä.

  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kypsennä pakasteherneet ja pakastesoijapavut pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Sekoita ranskankerma, riisi, herneet sekä soijapavut.

  3. Raasta sitruunan kuori ja sekoita muiden yrttiöljyn ainesten kanssa. Purista sitruunasta hiukan mehua mukaan ja sekoita.

  4. Tarjoa vihreä riisi kalafileiden kanssa ja valuta päälle yrttiöljyä. Hyvää ruokahalua!

Tarjoiluehdotukset

  • Annoksen täydentää paistettu vihreä parsa. Riisin sijasta voit tarjota myös couscousia, ohrasuurimoita tai bulguria.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

2 
pkt
 
Kevyesti paneroidut kalafileet, Ranskalaiset yrtit MSC 225g
4 
dl
 
riisiä (jasmiini-, basmati- tai villiriisi)
300 
g
 
pakasteherneitä
150 
g
 
vihreitä soijapapuja (pakaste)
1 
dl
 
ranskankermaa
30 
g
 
parmesanjuustoa raastettuna
Yrttiöljy:
1 
dl
 
oliiviöljyä
1 
luomusitruuna
2 
valkosipulinkynttä
1 
pkt
 

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto