Kalapuikkotacot mangosalsalla ja srirachamajoneesilla

30 min
kypsennysaika
4
Annokset

Tämä resepti on täydellinen arkiruoka koko perheelle – lasten suosikki ja helppo kalaruoka, joka tuo vaihtelua perinteisiin kalaresepteihin. Käyttämällä Findus kalatuotteita varmistat laadun ja maun jokaisella suupalalla.

Valmistus

  1. Valmista Finduksen kalapuikot pakkauksen ohjeen mukaan – rapeiksi ja kullanruskeiksi.

     
  2. Sekoita mango, punasipuli, chili, korianteri ja limemehu – näin syntyy raikas mangosalsa.

  3. Yhdistä majoneesi ja Sriracha – saat tulisen ja täyteläisen kastikkeen.

     
  4. Purista limemehua punakaalin päälle ja sekoita.
  5. Lämmitä tortillat nopeasti kuivalla pannulla tai mikrossa.
  6. Kokoa tacot: lisää salaatinlehti, punakaalia, kaksi kalapuikkoa, mangosalsaa ja Srirachamajoneesia jokaiselle tortillalle.

  7. Tarjoile limeviipaleiden kanssa.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

16 
kpl
 
Filee kalapuikot 896g
8 
kpl
 
tortilla
1 
kypsä mango, kuutioituna
½ 
punasipuli, hienonnettuna
1 
punainen chili, hienonnettuna
½ 
ruukku korianteria, silputtuna
½ 
limen mehu
2 
dl
 
hienoksi suikaloitua punakaalia + ½ limen mehu
1 
dl
 
majoneesia
1-2 
tl
 
Srirachaa (maun mukaan)
8 
salaatinlehteä
Limeviipaleita tarjoiluun

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto