Hunajaista lohta bulgurin, kesäkurpitsan, kikherneiden sekä yrttikastikkeen kanssa

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Veggie Sides -kasvislisäkkeet ovat helppo ja yksinkertainen tapa lisätä väriä lautaselle. Fiksu valinta silloin kun haluat syödä monipuolisesti.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

500 
g
 
lohta
4 
rkl
 
hunajaa
1 
ps
 
suolaa ja pippuria
Vihreä yrttikastike: 
2 
dl
 
ranskankermaa
3 
rkl
 
majoneesia
1 
valkosipulinkynsi
1 
ruukku tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria
Pikkelöity keltajuuri: 
3-4 
keltajuurta
3 
dl
 
vettä
2 
dl
 
sokeria
1 
dl
 
etikkaa

Valmistus

Vihreä yrttikastike

  1. Laita puolet ranskankermasta kulhoon ja sekoita mukaan majoneesi, hienonnettu valkosipuli ja basilika kunnes seos on sileää.

  2. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Sekoita mukaan loput ranskankermasta.

Pikkelöidyt keltajuuret

  1. Sekoita yhteen vesi, sokeri ja etikka. Anna seistä kunnes sokeri liukenee.

  2. Siivuta keltajuuri ohuiksi siivuiksi esim. mandoliinilla.

  3. Laita siivut liemeen ja anna seistä n. 30 min ennen tarjoilua.

  1. Laita lohifilee uuninkestävään vuokaan, valuta päälle hunajaa ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  2. Paista Veggie Sides pakkauksen ohjeiden mukaan ja mausta tarvittaessa.
  3. Paista lohta 200° uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes kala on kypsää.

Tarjoiluehdotukset

Voit tehdä yrttikastikkeesta kevyemmän version käyttämällä kermaviiliä ranskankerman sijaan.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä