Hunajaista lohta bulgurin, kesäkurpitsan, kikherneiden sekä yrttikastikkeen kanssa

lohi ja veggies sides
20 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset

Veggie Sides -kasvislisäkkeet ovat helppo ja yksinkertainen tapa lisätä väriä lautaselle. Fiksu valinta silloin kun haluat syödä monipuolisesti.

Valmistus

  1. Laita lohifilee uuninkestävään vuokaan, valuta päälle hunajaa ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  2. Paista Veggie Sides pakkauksen ohjeiden mukaan ja mausta tarvittaessa.
  3. Paista lohta 200° uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes kala on kypsää.

Vihreä yrttikastike

  1. Laita puolet ranskankermasta kulhoon ja sekoita mukaan majoneesi, hienonnettu valkosipuli ja basilika kunnes seos on sileää.

  2. Mausta suolalla ja pippurilla.

  3. Sekoita mukaan loput ranskankermasta.

Pikkelöidyt keltajuuret

  1. Sekoita yhteen vesi, sokeri ja etikka. Anna seistä kunnes sokeri liukenee.

  2. Siivuta keltajuuri ohuiksi siivuiksi esim. mandoliinilla.

  3. Laita siivut liemeen ja anna seistä n. 30 min ennen tarjoilua.

Tarjoiluehdotukset

  • Voit tehdä yrttikastikkeesta kevyemmän version käyttämällä kermaviiliä ranskankerman sijaan.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

500 
g
 
lohta
4 
rkl
 
hunajaa
1 
ps
 
suolaa ja pippuria
Vihreä yrttikastike: 
2 
dl
 
ranskankermaa
3 
rkl
 
majoneesia
1 
valkosipulinkynsi
1 
ruukku tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria
Pikkelöity keltajuuri: 
3-4 
keltajuurta
3 
dl
 
vettä
2 
dl
 
sokeria
1 
dl
 
etikkaa

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto