Ainesosat
500
g
lohta
4
rkl
hunajaa
1
ps
suolaa ja pippuria
Vihreä yrttikastike:
2
dl
ranskankermaa
3
rkl
majoneesia
1
valkosipulinkynsi
1
ruukku tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria
Pikkelöity keltajuuri:
3-4
keltajuurta
3
dl
vettä
2
dl
sokeria
1
dl
etikkaa
Valmistus
Vihreä yrttikastike
Laita puolet ranskankermasta kulhoon ja sekoita mukaan majoneesi, hienonnettu valkosipuli ja basilika kunnes seos on sileää.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita mukaan loput ranskankermasta.
Pikkelöidyt keltajuuret
Sekoita yhteen vesi, sokeri ja etikka. Anna seistä kunnes sokeri liukenee.
Siivuta keltajuuri ohuiksi siivuiksi esim. mandoliinilla.
Laita siivut liemeen ja anna seistä n. 30 min ennen tarjoilua.
- Laita lohifilee uuninkestävään vuokaan, valuta päälle hunajaa ja mausta suolalla sekä pippurilla.
- Paista Veggie Sides pakkauksen ohjeiden mukaan ja mausta tarvittaessa.
- Paista lohta 200° uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes kala on kypsää.
Tarjoiluehdotukset
Voit tehdä yrttikastikkeesta kevyemmän version käyttämällä kermaviiliä ranskankerman sijaan.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä