Fish & Crisp bataattilohkojen kera

Fish & Crisp bataattilohkojen kera
5 min
valmistusaika
30 min
kypsennysaika
4
Annokset

Moderni versio klassisesta Fish & Chips -ateriasta! Kokeile ranskalaisten sijaan meheviä bataattilohkoja ja tarjoa kala hernesoseen kanssa.

Valmistus

  1. Kuori bataatit ja leikkaa ne kapeiksi lohkoiksi. Levitä lohkot syvälle uunipellille leivinpaperin päälle (jätä toiseen reunaan tilaa kalafileitä varten).

  2. Ripottele hieman oliiviöljyä bataattien päälle ja mausta suolalla sekä pippurilla.

  3. Paista bataattilohkoja 180°C n. 20 minuutin ajan ja lisää Fish & Crisp kalafileet pellille. Nosta lämpötilaa 225°C ja paista 20-25 minuutin ajan kunnes kalat ja bataatit ovat kypsiä.

  4. Kypsennä pakasteherneet pakkauksen ohjeiden mukaisesti ja muussaa ne haarukalla tai sauvasekoittimella. Mausta mintulla tai basilikalla, sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

  5. Tarjoa kalafileet ja bataatit herneesoseen kera ja viimeistele sitruunanlohkoilla.

Tarjoiluehdotukset

  • Voit tehdä bataatista myös ranskalaisia. Silloin voi riittää lyhyempikin paistoaika.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

2 
pkt
 
Fish & Crisp kalafileet MSC 240g, pakaste
2 
bataattia
1 
rkl
 
oliiviöljyä
sitruunalohkoja
suolaa ja pippuria
Hernesose:
300 
g
 
pakasteherneitä
1 
rkl
 
tuoretta minttua tai basilikaa
1 
rkl
 
sitruunamehua
suolaa ja pippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto