Fish & Crisp -kalanuggetit kasvistikkujen ja dippien kera

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Fish & Crisp -kalanuggetit kasvistikkujen ja dippien kera

Tämä maistuu sekä pienemmille että vanhemmille vieraille. Täydellinen tarjoiltava alkujuomien kanssa. Kaipaatko lisää vinkkejä kastikkeisiin ja levitteisiin? Lue lisää täältä!
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

1 
dl
 
majoneesia
1/2 
dl
 
chilikastiketta
1 
dl
 
maissia
2 
avokadoa
1 
Valkosipulinkynsi
Puolikas sitruuna
1 
tomaatti
2 
porkkanaa
1 
kurkku
1 
lime
Suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Valmista kalanuggetit pakkauksen ohjeiden mukaan.
  2. Kuori porkkanat. Viipaloi porkkanat ja kurkut tikuiksi.
  3. Tomaattidippi:

    1. Sekoita yhteen majoneesi ja chilikastike.
    2. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

  4. Maissidippi:

    1. Sekoita maissi ja majoneesi yhteen sauvasekoittimella.
    2. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

  5. Avokadodippi:

    1. Kuori avokado ja sekoita yhteen valkosipulin ja puristetun sitruunamehun kanssa.
    2. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
    3. Pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi ja sekoita ne yhteen avokadososeen kanssa.

  6. Tarjoile kalanuggetit yhdessä kasvistikkujen ja kermaisten dippikastikkeiden kanssa.

Tarjoiluehdotukset

Löytyykö edellisten aterioiden jäljiltä tortilloja ja kasviksia? Tarjoile nämä kalatacoina, kun mielesi tekee jotain hieman ravitsevampaa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä