Ainesosat
MANGOSALSA:
(pakasteherneitä)
1
dl
crème fraiche
1
dl
majoneesia
4
rkl
mango chutneyta
½
tl
curryjauhetta
½
tl
sambal oelek -maustetta
½
tl
mustapippuria
Valmistus
Valmista ensin mangosalsa. Sekoita salsan ainekset keskenään ja anna seistä n. 1 tunti jääkaapissa.
Paista Fish & Crisp kalafileet sekä Porkkana- ja palsternakkatikut uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
Kokoa annos lautaselle tai tarjoile englantilaiseen tyyliin leivinpaperista ja sanomalehdestä käärityssä tötterössä.
Lisää lisukkeeksi mangosalsaa.
Tarjoiluehdotukset
Halutessasi voit tarjota myös herneitä Fish & Chips –aterian kanssa – aivan kuten Englannissa!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä