Fish & Chips juuresranskalaisilla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Fish & Chips juuresranskalaisilla

Fish & Chips on brittiläinen klassikkoannos, jota nautitaan ympäri maailmaa. Tarjoile herkullisen rapea kala-ateria vaihteeksi juuresranskalaisten ja raikkaan mangosalsan kera!  

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

MANGOSALSA:
(pakasteherneitä)
1 
ps
 
porkkana- ja palsternakkatikut
1 
dl
 
crème fraiche
1 
dl
 
majoneesia
4 
rkl
 
mango chutneyta
½ 
tl
 
curryjauhetta
½ 
tl
 
sambal oelek -maustetta
½ 
tl
 
mustapippuria

Valmistus

  1. Valmista ensin mangosalsa. Sekoita salsan ainekset keskenään ja anna seistä n. 1 tunti jääkaapissa.

  2. Paista Fish & Crisp kalafileet sekä Porkkana- ja palsternakkatikut uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.

  3. Kokoa annos lautaselle tai tarjoile englantilaiseen tyyliin leivinpaperista ja sanomalehdestä käärityssä tötterössä.

  4. Lisää lisukkeeksi mangosalsaa. 

Tarjoiluehdotukset

Halutessasi voit tarjota myös herneitä Fish & Chips –aterian kanssa – aivan kuten Englannissa!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä