
15 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset
Kokeile rapeaa ja herkullista kalareseptiä, jossa pääosassa ovat Fish & Crisp -kalanugetit, kultaiset ranskalaiset ja kolme ainutlaatuista kastiketta – seesamidippi, gochujang-majoneesi ja hernehummus. Täydellinen valinta viikonlopun herkutteluun tai koko perheen arkiruokaan!
Valmistus
- Kypsennä kalanugetit ja ranskalaiset pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori porkkanat ja leikkaa ne tikuiksi.
- Halkaise kurkku, poista siemenet ja leikkaa tikuiksi.
- Seesamidippi: Sekoita murskatut seesaminsiemenet majoneesiin, inkivääriin, seesamiöljyyn, suolaan ja pippuriin.
- Gochujang-majoneesi: Yhdistä majoneesi, Gochujang , inkivääri ja suola.
- Hernehummus: Soseuta herneet inkiväärin, oliiviöljyn, sambal oelekin ja suolan kanssa tasaiseksi tahnaksi.
- Asettele kalanugetit, ranskalaiset, kasvispalat ja dipit tarjolle lautaselle tai leikkuulaudalle – ja nauti!
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
Pääruoka
16
kpl
Fish & Crisp kalanugetit 490g
600
gr
ranskalaisia
½
kurkku
Seesamidippi
2
rkl
paahdettuja seesaminsiemeniä, murskattuna
2
dl
majoneesia
1
rkl
tuoretta inkivääriä, raastettuna
1
tl
seesamiöljyä
Suolaa ja pippuria
Gochujang-majoneesi
2
dl
majoneesia
1-2
tl
Gochujang-tahnaa
1
tl
tuoretta inkivääriä, raastettuna
Ripaus suolaa
Hernehummus
2
dl
vihreitä herneitä
1
rkl
tuoretta inkivääriä, raastettuna
2
rkl
oliiviöljyä
½
tl
Sambal oelek - tahnaa
Suolaa