Fingerfood: Fish & Crisp Nuggets ja dippilautanen

15 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset
Kokeile rapeaa ja herkullista kalareseptiä, jossa pääosassa ovat Fish & Crisp -kalanugetit, kultaiset ranskalaiset ja kolme ainutlaatuista kastiketta – seesamidippi, gochujang-majoneesi ja hernehummus. Täydellinen valinta viikonlopun herkutteluun tai koko perheen arkiruokaan!

Valmistus

  1. Kypsennä kalanugetit ja ranskalaiset pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori porkkanat ja leikkaa ne tikuiksi.
  3. Halkaise kurkku, poista siemenet ja leikkaa tikuiksi.
  4. Seesamidippi: Sekoita murskatut seesaminsiemenet majoneesiin, inkivääriin, seesamiöljyyn, suolaan ja pippuriin.
  5. Gochujang-majoneesi: Yhdistä majoneesi, Gochujang , inkivääri ja suola.
  6. Hernehummus: Soseuta herneet inkiväärin, oliiviöljyn, sambal  oelekin ja suolan kanssa tasaiseksi tahnaksi.
  7. Asettele kalanugetit, ranskalaiset, kasvispalat ja dipit tarjolle lautaselle tai leikkuulaudalle – ja nauti!

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

Pääruoka
16 
kpl
 
Fish & Crisp kalanugetit 490g
600 
gr
 
ranskalaisia
½ 
kurkku
Seesamidippi
2 
rkl
 
paahdettuja seesaminsiemeniä, murskattuna
2 
dl
 
majoneesia
1 
rkl
 
tuoretta inkivääriä, raastettuna
1 
tl
 
seesamiöljyä
Suolaa ja pippuria
Gochujang-majoneesi
2 
dl
 
majoneesia
1-2 
tl
 
Gochujang-tahnaa
1 
tl
 
tuoretta inkivääriä, raastettuna
Ripaus suolaa
Hernehummus
2 
dl
 
vihreitä herneitä
1 
rkl
 
tuoretta inkivääriä, raastettuna
2 
rkl
 
oliiviöljyä
½ 
tl
 
Sambal oelek - tahnaa
Suolaa 

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto