Ainesosat
4
annosta keitettyä riisiä
100
g
punakaalia
1
rkl
viinietikkaa
½
rkl
sokeria
0,25
tl
suolaa
3
rkl
soijaa
1
rkl
riisi- tai balsamiviinietikkaa
1
rkl
kalakastiketta
1
rkl
sokeria
1
tl
seesamiöljyä
1
tl
hienonnettua punaista chiliä tai chilihiutaleita
2
rkl
öljyä
450
g
1
ruukku korianteria
4
rkl
kimchimajoneesia tai muuta kylmää kastiketta
Valmistus
- Laita uuni päälle ja valmista kala pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Keitä riisi.
- Tarjoile kimchimajoneesin kera ja ripottele päälle hienonnettua korianteria.
- Annostele riisi lautaselle. Aseta wokvihanneksia ja punakaalia omiksi kasoiksi riisin päälle. Leikkaa kala pienemmiksi paloiksi ja asettele annoksen päälle.
- Leikkaa punakaali ohuiksi siivuiksi ja sekoita joukkoon viinietikka, sokeri ja suola.
- Sekoita kastikkeen ainekset. Kuumenna öljy wokissa tai paistinpannussa korkealla lämmöllä. Paista vihanneksia noin 5–6 minuuttia. Laske lämpöä, lisää kastike ja kuumenna.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä