Rapeaa kalaa(F&C) ja Sesam Wok Bali  

15 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset

Rapeaa kalaa(F&C) ja Sesam Wok Bali  

Valmistus

  1. Laita uuni päälle ja valmista kala pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Keitä riisi.

  2. Tarjoile kimchimajoneesin kera ja ripottele päälle hienonnettua korianteria.
  3. Annostele riisi lautaselle. Aseta wokvihanneksia ja punakaalia omiksi kasoiksi riisin päälle. Leikkaa kala pienemmiksi paloiksi ja asettele annoksen päälle. 
  4. Leikkaa punakaali ohuiksi siivuiksi ja sekoita joukkoon viinietikka, sokeri ja suola.

  5. Sekoita kastikkeen ainekset. Kuumenna öljy wokissa tai paistinpannussa korkealla lämmöllä.  Paista vihanneksia noin 5–6 minuuttia. Laske lämpöä, lisää kastike ja kuumenna.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Fish & Crisp kalafileet MSC 240g, pakaste
4 
annosta keitettyä riisiä
100 
g
 
punakaalia
1 
rkl
 
viinietikkaa
½  
rkl
 
sokeria
0,25 
tl
 
suolaa
3 
rkl
 
soijaa
1 
rkl
 
riisi- tai balsamiviinietikkaa
1 
rkl
 
kalakastiketta
1 
rkl
 
sokeria
1 
tl
 
seesamiöljyä
1 
tl
 
hienonnettua punaista chiliä tai chilihiutaleita
2 
rkl
 
öljyä
450 
g
 
1 
ruukku korianteria
4 
rkl
 
kimchimajoneesia tai muuta kylmää kastiketta

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto