Kalapuikkotacot salsalla

Kalapuikkotacot salsalla
10 min
valmistusaika
15 min
kypsennysaika
4
Annokset

Herkulliset kalapuikkotacot salsalla

Tacoja joka viikko, kyllä kiitos! Entä miltä kuulostaisi tavallisten tacojen korvaaminen kalapuikkotacoilla? Kalapuikot sopivat tacoihin mainiosti ja ovat vieläpä kaiken lisäksi helppoja ja terveellisiä! Tämä on täydellinen tapa hyödyntää perjantain tacoista yli jääneet ainekset.

Valmistus

  1. Aloita valmistamalla salsa:
    Halkaise tomaatit neljään lohkoon. Poista pehmeä sisus/siemenet ja pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna punasipuli ja pilko jalapenot pieniksi. Sekoita kahden limen mehu yhteen oliiviöljyn ja fariinisokerin kanssa. Lisää sekoitukseen tomaatti, punasipuli ja jalapenot ja mausta hieman suolalla. Lisää noin kourallinen tuoretta ja hienonnettua korianteria juuri ennen tarjoilua.
  2. Valmista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
  3. Lämmitä tortillat ja tarjoile kalapuikkojen, salaattisekoituksen, maissin ja salsan kera.

Tarjoiluehdotukset

  • Käytä yli jääneet ainekset perjantaitacoista!
    Kalapuikkotacojen täytteeksi sopii myös esimerkiksi pikkelöity punasipuli, avokado, kurkku, paprika, hapankerma ja juusto.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Täysjyvä fileekalapuikot MSC 360g
8 
tortillaa
1 
tölkki maissia
1 
pussi salaattisekoitusta pestynä
6 
isoa tomaattia
2 
limeä
1 
ruukku korianteria
1 
punasipuli
2 
tl
 
säilykejalapenoja
1 
tl
 
oliiviöljyä
1 
tl
 
fariinisokeria
Suolaa

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto