Kalapuikkotacot salsalla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Herkulliset kalapuikkotacot salsalla

Tacoja joka viikko, kyllä kiitos! Entä miltä kuulostaisi tavallisten tacojen korvaaminen kalapuikkotacoilla? Kalapuikot sopivat tacoihin mainiosti ja ovat vieläpä kaiken lisäksi helppoja ja terveellisiä! Tämä on täydellinen tapa hyödyntää perjantain tacoista yli jääneet ainekset.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

8 
tortillaa
1 
tölkki maissia
1 
pussi salaattisekoitusta pestynä
6 
isoa tomaattia
2 
limeä
1 
ruukku korianteria
1 
punasipuli
2 
tl
 
säilykejalapenoja
1 
tl
 
oliiviöljyä
1 
tl
 
fariinisokeria
Suolaa

Valmistus

  1. Aloita valmistamalla salsa:
    Halkaise tomaatit neljään lohkoon. Poista pehmeä sisus/siemenet ja pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna punasipuli ja pilko jalapenot pieniksi. Sekoita kahden limen mehu yhteen oliiviöljyn ja fariinisokerin kanssa. Lisää sekoitukseen tomaatti, punasipuli ja jalapenot ja mausta hieman suolalla. Lisää noin kourallinen tuoretta ja hienonnettua korianteria juuri ennen tarjoilua.
  2. Valmista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
  3. Lämmitä tortillat ja tarjoile kalapuikkojen, salaattisekoituksen, maissin ja salsan kera.

Tarjoiluehdotukset

Käytä yli jääneet ainekset perjantaitacoista!
Kalapuikkotacojen täytteeksi sopii myös esimerkiksi pikkelöity punasipuli, avokado, kurkku, paprika, hapankerma ja juusto.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä