Ainesosat
8
tortillaa
1
tölkki maissia
1
pussi salaattisekoitusta pestynä
6
isoa tomaattia
2
limeä
1
ruukku korianteria
1
punasipuli
2
tl
säilykejalapenoja
1
tl
oliiviöljyä
1
tl
fariinisokeria
Suolaa
Valmistus
- Aloita valmistamalla salsa:
Halkaise tomaatit neljään lohkoon. Poista pehmeä sisus/siemenet ja pilko tomaatit pieniksi kuutioiksi. Hienonna punasipuli ja pilko jalapenot pieniksi. Sekoita kahden limen mehu yhteen oliiviöljyn ja fariinisokerin kanssa. Lisää sekoitukseen tomaatti, punasipuli ja jalapenot ja mausta hieman suolalla. Lisää noin kourallinen tuoretta ja hienonnettua korianteria juuri ennen tarjoilua. - Valmista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Lämmitä tortillat ja tarjoile kalapuikkojen, salaattisekoituksen, maissin ja salsan kera.
Tarjoiluehdotukset
Käytä yli jääneet ainekset perjantaitacoista!
Kalapuikkotacojen täytteeksi sopii myös esimerkiksi pikkelöity punasipuli, avokado, kurkku, paprika, hapankerma ja juusto.
Kalapuikkotacojen täytteeksi sopii myös esimerkiksi pikkelöity punasipuli, avokado, kurkku, paprika, hapankerma ja juusto.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä