Kalapuikkotacot guacamolella ja maissilevitteellä

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kalatacot rapeilla kalapuikoilla

Toinen muunnelma rakastetusta kalatacostamme. Tällä rapeilla kalapuikoilla, guacamolella ja maissilevitteellä, jossa on pieni tujaus potkua. Yksinkertaista, mutta taivaallisen hyvää! Voisiko tämä kenties olla uusi perjantaipäivien suosikki?
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

8 
tortillaleipää
100 
g
 
rapeaa salaattia, hienonnettuna
Puolikas hienonnettu kurkku
1 
avokado
1 
dl
 
ranskankermaa tai smetanaa
1 
dl
 
maissia
0,5 - 1 
rkl
 
sriracha-majoneesia
1 
lime, paloiteltu neljään osaan
Persiljaa
Herneenversoja
Suolaa ja vastajauhettua valkopippuria

Valmistus

  1. Paista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
  2. Valmistele kasvikset ja halkaise lime.
  3. Sekoita avokado yhteen smetanan/ranskankerman kanssa ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  4. Sekoita maissinjyvät ja Sriracha-majoneesi. Mausta hieman suolalla ja säädä vahvuutta Sriracha-majoneesilla.
  5. Levitä tortillaleivät ja täytä ne kasviksilla ja kahdella kalapuikolla. Taittele tortillat kasaan ja lisää lime sekä hieman yrttejä (persiljaa/korianteria/herneenversoja).

Tarjoiluehdotukset

Tarjoile kaikki ainekset kulhoissa ja anna jokaisen taitella omat kalataconsa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä