Kalapuikkotacot guacamolella ja maissilevitteellä

20 min
valmistusaika
20 min
kypsennysaika
4
Annokset

Kalatacot rapeilla kalapuikoilla

Toinen muunnelma rakastetusta kalatacostamme. Tällä rapeilla kalapuikoilla, guacamolella ja maissilevitteellä, jossa on pieni tujaus potkua. Yksinkertaista, mutta taivaallisen hyvää! Voisiko tämä kenties olla uusi perjantaipäivien suosikki?

Valmistus

  1. Paista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
  2. Valmistele kasvikset ja halkaise lime.
  3. Sekoita avokado yhteen smetanan/ranskankerman kanssa ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  4. Sekoita maissinjyvät ja Sriracha-majoneesi. Mausta hieman suolalla ja säädä vahvuutta Sriracha-majoneesilla.
  5. Levitä tortillaleivät ja täytä ne kasviksilla ja kahdella kalapuikolla. Taittele tortillat kasaan ja lisää lime sekä hieman yrttejä (persiljaa/korianteria/herneenversoja).

Tarjoiluehdotukset

  • Tarjoile kaikki ainekset kulhoissa ja anna jokaisen taitella omat kalataconsa.

Ainesosat

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Täysjyvä fileekalapuikot MSC 360g
8 
tortillaleipää
100 
g
 
rapeaa salaattia, hienonnettuna
Puolikas hienonnettu kurkku
1 
avokado
1 
dl
 
ranskankermaa tai smetanaa
1 
dl
 
maissia
0,5 - 1 
rkl
 
sriracha-majoneesia
1 
lime, paloiteltu neljään osaan
Persiljaa
Herneenversoja
Suolaa ja vastajauhettua valkopippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto