Kalapuikkotacot guacamolella ja maissilevitteellä

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Kalapuikkotacot guacamolella ja maissilevitteellä

Kalatacot rapeilla kalapuikoilla

Toinen muunnelma rakastetusta kalatacostamme. Tällä rapeilla kalapuikoilla, guacamolella ja maissilevitteellä, jossa on pieni tujaus potkua. Yksinkertaista, mutta taivaallisen hyvää! Voisiko tämä kenties olla uusi perjantaipäivien suosikki?
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

8 
tortillaleipää
100 
g 
rapeaa salaattia, hienonnettuna
Puolikas hienonnettu kurkku
1 
avokado
1 
dl 
ranskankermaa tai smetanaa
1 
dl 
maissia
0,5 - 1 
rkl 
sriracha-majoneesia
1 
lime, paloiteltu neljään osaan
Persiljaa
herneenversoja
Suolaa ja vastajauhettua valkopippuria

Valmistus

  1. Paista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
  2. Valmistele kasvikset ja halkaise lime.
  3. Sekoita avokado yhteen smetanan/ranskankerman kanssa ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  4. Sekoita maissinjyvät ja Sriracha-majoneesi. Mausta hieman suolalla ja säädä vahvuutta Sriracha-majoneesilla.
  5. Levitä tortillaleivät ja täytä ne kasviksilla ja kahdella kalapuikolla. Taittele tortillat kasaan ja lisää lime sekä hieman yrttejä (persiljaa/korianteria/herneenversoja).

Tarjoiluehdotukset

Tarjoile kaikki ainekset kulhoissa ja anna jokaisen taitella omat kalataconsa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä