Ainesosat
8
tortillaleipää
100
g
rapeaa salaattia, hienonnettuna
Puolikas hienonnettu kurkku
1
avokado
1
dl
ranskankermaa tai smetanaa
1
dl
maissia
0,5 - 1
rkl
sriracha-majoneesia
1
lime, paloiteltu neljään osaan
Persiljaa
Herneenversoja
Suolaa ja vastajauhettua valkopippuria
Valmistus
- Paista kalapuikot uunissa pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Valmistele kasvikset ja halkaise lime.
- Sekoita avokado yhteen smetanan/ranskankerman kanssa ja mausta suolalla sekä pippurilla.
- Sekoita maissinjyvät ja Sriracha-majoneesi. Mausta hieman suolalla ja säädä vahvuutta Sriracha-majoneesilla.
- Levitä tortillaleivät ja täytä ne kasviksilla ja kahdella kalapuikolla. Taittele tortillat kasaan ja lisää lime sekä hieman yrttejä (persiljaa/korianteria/herneenversoja).
Tarjoiluehdotukset
Tarjoile kaikki ainekset kulhoissa ja anna jokaisen taitella omat kalataconsa.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä