Kalapuikkopatonki

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Kalapuikkopatonki

Oletko kokeillut kalapuikkopatonkia? Se on herkullinen tapa syödä enemmän kalaa. Täytä patonki kalapuikoilla, tuoreella salaatilla ja yrttikastikkeella - kokeile vaikka lounaaksi!
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

2 
patonkia tai 4 isoa sämpylää
1 
prk ranskankermaa
1 
pkt  
basilikaa pakasteena ja hienonnettuna
1 
pkt  
persiljaa hienonnettuna
1 
ps 
salaattisekoitusta
1/2 
kurkku

Valmistus

  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeen mukaisesti.

  2. Pese ja revi salaatti sekä siivuta kurkku.

  3. Kuumenna yrtit, anna jäähtyä ja sekoita ranskankermaan. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

  4. Puolita ja halkaise patongit. Täytä salaatilla, kurkkusiivuilla, kalapuikoilla ja yrttikastikkeella. Hyvää ruokahalua!

Tarjoiluehdotukset

Patongin sijasta voit käyttää isoja sämpylöitä.