Kalapuikkopatonki

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Oletko kokeillut kalapuikkopatonkia? Se on herkullinen tapa syödä enemmän kalaa. Täytä patonki kalapuikoilla, tuoreella salaatilla ja yrttikastikkeella - kokeile vaikka lounaaksi!
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

2 
patonkia tai 4 isoa sämpylää
1 
prk ranskankermaa
1 
pkt
 
1 
pkt
 
1 
ps
 
salaattisekoitusta
1/2 
kurkku

Valmistus

  1. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeen mukaisesti.

  2. Pese ja revi salaatti sekä siivuta kurkku.

  3. Kuumenna yrtit, anna jäähtyä ja sekoita ranskankermaan. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

  4. Puolita ja halkaise patongit. Täytä salaatilla, kurkkusiivuilla, kalapuikoilla ja yrttikastikkeella. Hyvää ruokahalua!

Tarjoiluehdotukset

Patongin sijasta voit käyttää isoja sämpylöitä.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä