Kalapuikkoja ja mausteista riisiä

Kalapuikkoja ja mausteista riisiä
5 min
valmistusaika
30 min
kypsennysaika
2
Annokset
Kokeile uutta ja hieman eksoottisempaa kalapuikkoateriaa! Mausteinen riisi, avokado ja ranskankerma sopivat loistavasti yhteen.

Valmistus

  1. Sekoita mausteet kulhossa ja kääntele jäiset kalapuikot mausteseoksessa. Säästä jäljelle jäävä mausteseos. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan. 

  2. Kuutioi punasipuli ja kuullota se öljyssä paistinpannulla. Lisää jäljelle jäänyt mausteseos ja anna hautua minuutin ajan. Keitä vettä (katso määrä riisipakkauksesta) ja lisää kiehuvaan veteen riisi sekä liemikuutio. Anna riisin kiehua pakkauksessa annettu aika. Lisää kypsän riisin sekaan kuutioidut tomaatit. 

  3. Hienonna avokado ja sekoita ranskankerman kanssa.

  4. Jaa riisi ja kalapuikot lautasille ja tarjoile avokado-ranskankermaseoksen kanssa.

Tarjoiluehdotukset

  • Voit viimeistellä annosten makumaailman tuoreella korianterilla tai persiljalla.

Ainesosat

Product Ingredients

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Filee kalapuikot MSC 450g
1,5 
dl
 
riisiä
1 
liemikuutio
1 
dl
 
kuutioituja tomaatteja
1 
kpl
 
punasipulia
2 
rkl
 
rypsiöljyä
1 
tl
 
chilijauhetta
1 
tl
 
valkosipulijauhetta
1 
tl
 
paprikajauhetta
1 
tl
 
juustokuminaa
suolaa ja pippuria
1 
avokado
1,5 
dl
 
ranskankermaa

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto