Kalapuikkoja ja mausteista riisiä

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2
Kokeile uutta ja hieman eksoottisempaa kalapuikkoateriaa! Mausteinen riisi, avokado ja ranskankerma sopivat loistavasti yhteen.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

1,5 
dl
 
riisiä
1 
liemikuutio
1 
dl
 
kuutioituja tomaatteja
1 
kpl
 
punasipulia
2 
rkl
 
rypsiöljyä
1 
tl
 
chilijauhetta
1 
tl
 
valkosipulijauhetta
1 
tl
 
paprikajauhetta
1 
tl
 
juustokuminaa
suolaa ja pippuria
1 
avokado
1,5 
dl
 
ranskankermaa

Valmistus

  1. Sekoita mausteet kulhossa ja kääntele jäiset kalapuikot mausteseoksessa. Säästä jäljelle jäävä mausteseos. Paista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan. 

  2. Kuutioi punasipuli ja kuullota se öljyssä paistinpannulla. Lisää jäljelle jäänyt mausteseos ja anna hautua minuutin ajan. Keitä vettä (katso määrä riisipakkauksesta) ja lisää kiehuvaan veteen riisi sekä liemikuutio. Anna riisin kiehua pakkauksessa annettu aika. Lisää kypsän riisin sekaan kuutioidut tomaatit. 

  3. Hienonna avokado ja sekoita ranskankerman kanssa.

  4. Jaa riisi ja kalapuikot lautasille ja tarjoile avokado-ranskankermaseoksen kanssa.

Tarjoiluehdotukset

Voit viimeistellä annosten makumaailman tuoreella korianterilla tai persiljalla.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä