Briossileivät gluteenittomienkalapuikkojen sekä sipulin ja sienten kera

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Briossileivät gluteenittomienkalapuikkojen sekä sipulin ja sienten kera

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

100 
g
 
osterivinokasviipaleita
2 
rkl
 
voita
2 
salottisipulia
1 
rkl
 
voita
1 
rkl
 
öljyä
4 
briossileipää
Suolaa ja pippuria
3 
rkl
 
srirachakastiketta
Punajuuren versoja

Valmistus

  1. Paista briossileipä voissa. Laita leivän sisään hieman sieniseosta ja kastiketta. Laita kalapuikko leivän sisään ja lisää päälle loput sieniseoksesta ja punajuuren versot.

  2. Revi tai puolita osterivinokasviipaleet. Kuori ja viipaloi salottisipuli. Paista sienet ja sipuli voissa ja öljyssä, kunnes ne saavat kauniin värin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä