Ainesosat
100
g
osterivinokasviipaleita
2
rkl
voita
2
salottisipulia
1
rkl
voita
1
rkl
öljyä
4
briossileipää
Suolaa ja pippuria
3
rkl
srirachakastiketta
Punajuuren versoja
Valmistus
Paista briossileipä voissa. Laita leivän sisään hieman sieniseosta ja kastiketta. Laita kalapuikko leivän sisään ja lisää päälle loput sieniseoksesta ja punajuuren versot.
- Revi tai puolita osterivinokasviipaleet. Kuori ja viipaloi salottisipuli. Paista sienet ja sipuli voissa ja öljyssä, kunnes ne saavat kauniin värin. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä