Kalapuikko hot dog, fenkoli-kurkkupikkelssiä ja limemajoneesia

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kalapuikko hot dog, fenkoli-kurkkupikkelssiä ja limemajoneesia

Tarjoile hodarit vaihteeksi kalapuikkojen kanssa. Lisukkeeksi sopii fenkoli-kurkkupikkelssi ja majoneesi, joka maistuu sopivasti limeltä. Viimeistele annos sinapilla ja paahdetulla sipulilla.

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

8 
kpl 
hot dog -sämpylöitä
1/2 
dl 
sinappia
 LIMEMAJONEESI:
2 
dl 
majoneesia
1/2 
limen mehu
1/2 
limen kuori
1/2 
tl 
suolaa
 Fenkoli-kurkkupikkelssi:
1 1/2 
dl 
vettä
1 1/2 
dl 
etikkaa
2 1/2 
dl 
sokeria
2 
rkl 
suolaa
1 
tl 
sinapinsiemeniä
1 
dl 
fenkolia
 pieninä kuutioina
1 
dl 
kurkku
 raastettuna
1 
dl 
kevätsipulia
 ohuina viipaleina
 viimeistelyyn paahdettua sipulia

Valmistus

  1. Sekoita majoneesin ainekset keskenään ja laita kylmään maustumaan. 
  2. Valmista pikkelssi. Kiehauta vesi, etikka, sokeri, suola ja sinapinsiemenet. Laita fenkolit kuumaan liemeen ja anna liemen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää joukkoon kurkku ja kevätsipuli. Anna maustua vähintään tunti.
  3. Valmista kalapuikot pakkaukset ohjeiden mukaan.
  4. Höyrytä sämpylät ja laita sämpylän väliin kalapuikot. Nosta kalapuikkojen päälle fenkoli-kurkkupikkelssiä. Pursota päälle sinappia sekä limemajoneesia. Viimeistele paahdetulla sipulilla.