[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kalapuikko hot dog, fenkoli-kurkkupikkelssiä ja limemajoneesia

Kalapuikko hot dog, fenkoli-kurkkupikkelssiä ja limemajoneesia
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Tarjoile hodarit vaihteeksi kalapuikkojen kanssa. Lisukkeeksi sopii fenkoli-kurkkupikkelssi ja majoneesi, joka maistuu sopivasti limeltä. Viimeistele annos sinapilla ja paahdetulla sipulilla.

'
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
4
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 pkt
  • 3 rkl öljyä
  • 8 kpl hot dog -sämpylöitä
  • 1/2 dl sinappia
  • Limemajoneesi:
  • 2 dl majoneesia
  • 1/2 limen mehu
  • 1/2 limen kuori
  • 1/2 tl suolaa
  • Fenkoli-kurkkupikkelssi:
  • 1 1/2 dl vettä
  • 1 1/2 dl etikkaa
  • 2 1/2 dl sokeria
  • 2 rkl suolaa
  • 1 tl sinapinsiemeniä
  • 1 dl fenkolia pieninä kuutioina
  • 1 dl kurkku raastettuna
  • 1 dl kevätsipulia ohuina viipaleina
  •  
  • viimeistelyyn paahdettua sipulia

Valmistus

  1. Sekoita majoneesin ainekset keskenään ja laita kylmään maustumaan. 
  2. Valmista pikkelssi. Kiehauta vesi, etikka, sokeri, suola ja sinapinsiemenet. Laita fenkolit kuumaan liemeen ja anna liemen jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Lisää joukkoon kurkku ja kevätsipuli. Anna maustua vähintään tunti.
  3. Paahda kalapuikot öljyssä rapeiksi.
  4. Höyrytä sämpylät ja laita sämpylän väliin kalapuikot. Nosta kalapuikkojen päälle fenkoli-kurkkupikkelssiä. Pursota päälle sinappia sekä limemajoneesia. Viimeistele paahdetulla sipulilla.
[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti