Ainesosat
4
broilerin rintafilee
1/2
dl
öljyä
3
valkosipulinkynsi
1-2
tl
suolaa
1
tl
mustapippuria
rouhittuna
Marinara-kastike:
1
sipuli
hienonnettuna
6
valkosipulinkynsi
1/2
dl
oliiviöljyä
1
tl
chilijauhetta
1
tl
suolaa
1
tl
kuivattua oreganoa
400
g
tomaattimurskaa
3
dl
kasvislientä
3
rkl
tuoretta oreganoa koristeluun
Valmistus
- Valmista ensin kastike. Kuullota sipulit öljyssä, lisää joukkoon mausteet ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon tomaattimurska ja kasvisliemi. Keitä noin 20 minuuttia kunnes kastikkeesta on haihtunut noin puolet. Lisää joukkoon basilika ja sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Tarkista maku.
- Kuumenna pienessä kattilassa öljy ja murskatut valkosipulinkynnet. Anna valkosipulien kypsyä miedossa lämmössä noin 10 minuuttia ja ota kattila pois liedeltä.
- Mausta broilerit suolalla ja mustapippurilla. Paista broilerit molemmin puolin valkosipuliöljyssä.
- Lado uunivuoan pohjalle Provencekasvikset. Kaada päälle kuuma marinara-kastike. Paahda 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Avaa luukku ja nosta broilerinfileet kasvisten päälle. Kypsennä vielä 10 minuuttia. Nosta vuoka pois uunista ja viimeistele tuoreella oreganolla. Tarjoile vaikka pastan tai raikkaan salaatin kera.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä