Parmesanpossu

parmesanpossu
3
Annokset
Suussa sulavan maukasta ja helppo valmistaa! Parmesanpossu on erinomainen vaihtoehto kaikenlaisiin ateriatarpeisiin. Lisukkeiksi suosittelemme paistovihanneksia sekä salaattia tai perunoita maun mukaan.

Valmistus

  1. Sekoita jauhot, juustoraaste ja mausteet keskenään.

  2. Kasta leikkeet kevyesti vatkattuun kananmunaan. Kasta sen jälkeen jauhojuustoseokseen.

  3. Paista leikkeet kypsiksi pannulla n. 2 min molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin ruskea.

  4. Valmista kasvikset pakkauksen ohjeen mukaisesti. Halutessasi voit tarjota lisänä raikasta salaattia/perunaa. Viimeistele annos tuoreella lehtipersiljalla.

Ainesosat

Product Ingredients

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
3 
porsaan ulkofileepihviä (à n. 150 g)
voita tai margariinia paistamiseen
tuoretta lehtipersiljaa
Panerointi:
1 
kananmuna
½  
dl
 
vehnäjauhoja
25  
g
 
Parmesan-juustoraastetta
mustapippurirouhetta
grillimaustetta
suolaa

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto