Ainesosat
1
ps
100
g
herkkusieniä tai muita sieniä
150
g
parsakaalia
2
rkl
voita
suolaa ja pippuria
KASTIKE:
2
dl
majoneesia
2
dl
ranskankermaa
2-4
rkl
chilikastiketta
suolaa ja pippuria
Valmistus
Paista pyttipannu pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
Pilko parsakaali pieneksi. Paista sienet ja parsakaalit niin, että ne saavat kauniin värin.
Valmista majoneesikastike sekoittamalla ainesosat keskenään. Sekoita sienet ja parsakaalit pyttipannun sekaan juuri ennen tarjoilua. Tarjoile lisäksi majoneesikastiketta.
Tarjoiluehdotukset
Voit myös paistaa kananmunan pyttipannun lisäkkeeksi.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä