Lohifilee ja sitruunainen jogurttikastike

Valmistusaika
'
Annosten määrä
3
Lohifilee ja sitruunainen jogurttikastike

Lohifileet sitruunaisella jogurttikastikkeella on raikas suomalainen klassikko, joka sopii tarjottavaksi niin arkeen kuin juhlaan. Aterian täydentää Parila Uuni- ja grillikasvikset.
Valmistusaika
'
Annosten määrä
3

Ainesosat

1 
ps 
Uuni- ja grillikasvikset Parila
3 
lohifileetä (à n. 150 g)
ripaus mustapippurirouhetta ja suolaa
Kastike:
1 
prk (200 g) ruoanvalmistusjogurttia
1 
sitruunan kuori raastettuna
1 
murskattu valkosipulinkynsi
2 
tl 
juoksevaa hunajaa
½ 
rkl 
tuoretta persiljaa silputtuna
ripaus valkopippuria ja suolaa

Valmistus

  1. Kastike:

    1. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja mausta halutessasi pippurilla ja suolalla.
    2. Anna maustua peitettynä viileässä noin tunnin ajan.
  2. Lohifilee:

    1. Paista tai grillaa fileitä n. 3 min molemmilta puolilta.
    2. Mausta pippurilla ja suolalla.
  3. Valmista kasvikset pakkauksen ohjeen mukaisesti uunissa tai grillissä. Halutessasi voit tarjota lisänä raikasta salaattia ja viimeistellä annoksen tuoreilla yrteillä.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Anna arvio
*
*
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä