Kalafileetä & Mojo rojo –kastiketta

Valmistusaika
'
Annosten määrä
3
Kanariansaarilla kehitetty miellyttävän mausteinen mojo rojo -kastike sopii erinomaisesti niin alaskanseitin kuin turskan kanssa tarjottavaksi. Makuelämyksen täydentävät Finduksen Uuni- ja grillikasvikset.
Valmistusaika
'
Annosten määrä
3

Ainesosat

2-3 
kalafileetä (esim. alaskanseiti tai turska, n 150 g/hlö)
1 
rkl voita
Kastike: 
3 
viipaletta vaaleaa paahtoleipää
1,5 
rkl viinietikkaa
2 
tomaattia
1 
punainen paprika
1 
valkosipulinkynsi
½ 
tl
 
juustokuminaa
½ 
tl
 
cayennepippuria
1 
tl
 
suolaa
¼ 
dl
 
oliiviöljyä

Valmistus

  1. Valmista kasvikset pakkauksen ohjeen mukaisesti. Halutessasi voit tarjota lisänä raikasta salaattia ja viimeistellä annoksen tuoreilla yrteillä.

  2. Kastike:

    1. Kuutioi leipä ja laita kulhoon. Pirskottele päälle viinietikka ja anna tekeytyä noin 5 min.
    2. Paloittele tomaatit ja paprika ja purista valkosipulinkynsi joukkoon. Hienonna ainekset sauvasekoittimella.
    3. Mausta kuminalla, cayennepippurilla ja suolalla. Lisää öljy hitaasti ja soseuta kastike sopivan paksuksi.
  3. Kalafileet:

    1. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Tiesitkö, että suola on kalan tärkein mauste ja tekee kalanlihasta mehukkaan?
    2. Ruskista voi paistinpannulla ja paista fileet kullanruskeiksi noin 5 min molemmin puolin. Voit myös grillata kalafileet.
  4. Paista kasvikset pakkauksen ohjeiden mukaisesti uunissa tai grillissä. Tarjoa kalafileet kasvisten ja Mojo rojo –kastikkeen kanssa.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
  • Mojo rojo
    Tekijä Birgit
    Tuo ei ole oikea mojo rojo, siinä ei käytetä leipää. Siinä on punaista chiliä, Valkosipulia, öljyä, omenaviinietikkaa, vettä, suolaa ja pippuria, ja ehkä jotain muuta. Olen tehnyt sitä n. 40 vuotta,.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille