Paistettu lohifilee & limekastike

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
3
Paistettu lohifilee & limekastike

Herkulliset uunikasvikset täydentävät mehevän lohifileen. Annoksen kruunaa pirteä limekastike!
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
3

Ainesosat

3 
lohifileetä (n. 360-400 g)
Limekastike:
3 
rkl 
smetanaa tai ranskankermaa
3 
rkl 
majoneesia
1 
rkl 
hienonnettua tilliä
1/2 
tl 
valkopippuria jauhettuna
raastettua limen/sitruunan kuorta
1-2 
tl 
Sambal Oelek -tahnaa maun mukaan
suolaa & pippuria maun mukaan

Valmistus

  1. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään, tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
  2. Valmista Uuni- ja grillikasvikset pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Paista lohifileet pienessä määrässä öljyä n. 3 min/puoli tai kunnes kala on kypsää. 

Tarjoiluehdotukset

Tarjoa aterian kanssa raikasta salaattia.