Ainesosat
3
lohifileetä (n. 360-400 g)
Limekastike:
3
rkl
smetanaa tai ranskankermaa
3
rkl
majoneesia
1
rkl
hienonnettua tilliä
1/2
tl
valkopippuria jauhettuna
raastettua limen/sitruunan kuorta
1-2
tl
Sambal Oelek -tahnaa maun mukaan
suolaa & pippuria maun mukaan
Valmistus
- Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään, tarkista maku ja lisää mausteita tarvittaessa.
- Valmista Uuni- ja grillikasvikset pakkauksen ohjeen mukaan.
- Paista lohifileet pienessä määrässä öljyä n. 3 min/puoli tai kunnes kala on kypsää.
Tarjoiluehdotukset
Tarjoa aterian kanssa raikasta salaattia.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä