Nopeat ja helpot leivonnaiset muutamassa minuutissa

Mistä makeat nopeaan herkkutarpeeseen?

Tuttu juttu – yllättävä makeannälkä iskee kahvia keitettäessä tai tuttuja tulossa kylään yllätysvisiitille, ja jostain pitäisi taikoa pöytään herkkuja. Helposti valmistettavia ja nopeasti kypsyviä leivonnais- ja jälkiruokareseptejä löytyy tietenkin vino pino, mutta niidenkin valmistukseen menee yleensä helposti vähintään lähemmäs tunti, ja lisäksi ruokakaapista ja kylmästä pitäisi löytyä jo valmiiksi tarvittavat raaka-aineet. Löytyisikö joku oikeasti helppo tapa saada makeaa tarjottavaa pöytään – ja totta kai mausta tinkimättä?

Leivonnaispakasteet ovat sulatusta vaille valmiita

Pakasteesta löytyvät, valmiiksi paistetut leivonnaiset ovat arjen ja pienen juhlahetken pelastus, sillä ne pitää vain sulattaa. Pakasteleivonnaiset voit sulattaa niin huoneenlämmössä, uunissa kuin mikrossakin. Luonnollisesti uuni ja mikro ovat näistä nopeimmat sulatustavat, ja lisäksi etenkin suoraan uunista otettu lämmin leivonnainen vetää vertoja myös tuoksultaan vastaleivotulle herkulle!

Valmista jopa 1-2 minuutissa!

Kuten sanottua, Finduksen leivonnaiset voit sulattaa kolmella eri tavalla. Huoneenlämmössä pullat sulavat noin 1-1 ½ tunnissa, uunissa taas 200 asteessa (tai 180 asteessa kiertoilmauunissa) noin 4 minuutissa. Uunia käytettäessä kannattaa huomioida, että pullien on annettava jäähtyä ja lämmön tasaantua noin 5-7 minuutin ajan. Suoraan uunista nostettu pulla ja mahdollisesti sen sisällä oleva täyte on hyvin kuumaa, joten muutaman minuutin odottelu kannattaa. Lisäksi pullat maistuvat aina paremmilta, kun lämpö on ehtinyt tasaantua suulle ja makunystyröille sopiviksi. Erityisen tärkeää tästä on huolehtia silloin, jos leivonnaisia on syömässä myös pienempiä lapsia.

Nopein tapa sulattaa leivonnaiset on tehdä se mikroaaltouunissa, jossa valmistusaikaan vaikuttaa mikron tehon lisäksi leivonnaisten määrä. Yhden leivonnaisen saat sulatettua parhaimmillaan jo noin 30-60 sekunnissa, kun taas neljän pullan sulatukseen kuluu noin 1-2 minuuttia. Muistathan tässäkin tapauksessa antaa lämmön tasaantua ennen herkkujen tarjoilua. Oma suosikkimme valmistustavoista on ehdottomasti uuni, jonka lämmittämisessä tietenkin kuluu hetki, mutta vastineeksi tämä valmistustapa tuottaa parhaiten vastaleivotun pullan tuoksun kotiin.

Top 3 valmiit leivonnaiset pieniin ja suuriin arjen juhlahetkiin

Voit tutustua kaikkiin Finduksen pakasteleivonnaisiin täällä, mutta valitsimme erilaisiin tilanteisiin mielestämme kolme sopivinta vaihtoehtoa.

Naapurin kanssa järjestetty kahvihetkeen sopivat hemmottelevat vaniljapullat

Oiva tapa irroittautua hetkeksi ja vaivattomasti arjesta on sopia vaikka kahvitreffit naapurin kanssa, vaikka parvekkeelle tai puutarhaan tai ihan vaan keittiön pöydän ääreen. Yllätä naapurisi sulattamalla muutama vaniljapulla pakkasesta. Leivonnaisten vaniljatäyte on suussasulavan täyteläistä, joten valmistaudu sulattamaan kerralla hieman isompikin määrä pullia.

https://www.findus.fi/tuotteet/leivonnaiset/valmiiksi-paistetut-leivonnaiset/sulatusvalmiita-vaniljapullia

Kanelipullat ovat lasten futisturnauksen pelastus

Futisturnaus tänään illalla? Ja lupasinkohan viedä sinne jotain myytävää? Ei hätää, pyörähdä kaupan pakastealtaalla ja nappaa mukaan Big Back Sulatusvalmiita kanelipullia. Pussi sisältää peräti 20 herkullista kanelipullaa, ja mikäli et ole ihan tulipalokiireessä, anna pullien sulaa pussissaan alle parin tunnin ajan. Tämän helpommaksi myytävien herkkujen teko ei enää voi mennä.

https://www.findus.fi/tuotteet/leivonnaiset/valmiiksi-paistetut-leivonnaiset/sulatusvalmiita-kanelipullia-big-pack

Kaukaa tulleet sukulaiset yllätysvierailulla? Yllätä heidät herkkuwienereillä!

Kun hieman harvemmin tavatut sukulaiset yllättävät vierailulla, pitää tietenkin pistää parasta pöytään – puhtaat pöytäliinat, ne vähän paremmat kahviastiat sekä tietenkin herkkuwienerit, jotka hemmottelevat kermaisella vaniljatäytteellä. Sulata wienerit uunissa, niin yllätät itse yllätysvieraasi jo ovella vastaleivottujen herkkujen tuoksulla!

https://www.findus.fi/tuotteet/leivonnaiset/valmiiksi-paistetut-leivonnaiset/sulatusvalmiita-herkkuwienereita