Naudanlihapyttipannu

Perinteinen pyttipannu - naudanlihaa, perunaa ja sipulia.

Valmistus

Paista naudanlihapyttipannua pienessä määrässä ruokaöljyä tai voita 8-10 min. Sekoita välillä.
Jos käytät teflonpaistinpannua et tarvitse lisätä rasvaa. Valmistusajat saattavat vaihdella, Tarkista, että annos on kauttaaltaan kuumennettu ennen tarjoilua.

Pakastimessa (-18°C tai kylmemmässä), katso päiväysmerkintä. Säilytettävä pakastettuna. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.

Ainekset

Paistettu peruna 63 % (peruna, kasviöljy [rapsi, auringonkukka, vaihtelevina osuuksina], rypälesokeri, suola), kypsä naudanliha 18 % (naudanliha, naudanlihaliemi, tärkkelys, suola), sipuili 12 %, suola, sokeri, karamellisoitu sokeri, valkopippuri, naudanlihaliemi, laakerinlehti, timjami, rapsiöljy, lipstikka.

Allergeenit

Ravintosisältö per 100 g

energiaa (kJ) 600 kJ
energiaa (kcal) 143 kcal
rasvaa 6,5 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 1,5 g
hiilihydraatti 15 g
josta sokereita 1,8 g
ravintokuitua 2 g
proteiinia 5,2 g
suola 0,89 g
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Arvioi tuote
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä