Perinteinen pyttipannu - naudanlihaa, perunaa ja sipulia.
Valmistus
Paista naudanlihapyttipannua pienessä määrässä ruokaöljyä tai voita 8-10 min. Sekoita välillä.
Jos käytät teflonpaistinpannua et tarvitse lisätä rasvaa. Valmistusajat saattavat vaihdella, Tarkista, että annos on kauttaaltaan kuumennettu ennen tarjoilua.
Pakastimessa (-18°C tai kylmemmässä), katso päiväysmerkintä. Säilytettävä pakastettuna. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
Ainekset
Paistettu peruna 63 % (peruna, kasviöljy [rapsi, auringonkukka, vaihtelevina osuuksina], rypälesokeri, suola), kypsä naudanliha 18 % (naudanliha, naudanlihaliemi, tärkkelys, suola), sipuili 12 %, suola, sokeri, karamellisoitu sokeri, valkopippuri, naudanlihaliemi, laakerinlehti, timjami, rapsiöljy, lipstikka.
Allergeenit
Ravintosisältö per 100 g
energiaa (kJ) | 600 kJ |
energiaa (kcal) | 143 kcal |
rasvaa | 6,5 g |
josta tyydyttyneitä rasvoja | 1,5 g |
hiilihydraatti | 15 g |
josta sokereita | 1,8 g |
ravintokuitua | 2 g |
proteiinia | 5,2 g |
suola | 0,89 g |
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä