Turska

Turska
turska fileet
Findus Turskafileet on vastuullisesti pyydetty ja pakastettu pian pyytämisen jälkeen korkean laadun ja maukkauden säilyttämiseksi. Sulattamalla kalafileet saat ne irrotettua toisistaan kokonaisina. Kokeile monikäyttöisiä turskafileitä paistettuna, uunikalana tai keittoon.

Valmistus

Jos paistat kalan pannulla, sulata fileepalat 1½-2 tuntia kylmässä vedessä muovipussissa. Jos keität tai paistat kalan uunissa, sulata kalaa niin kauan, että sen voi leikata paloiksi.

KATTILA:
Laita kalafileepalat kiehuvaan, kevyesti suolalla maustettuun veteen. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla n. 5-7 minuuttia, kunnes kalanliha on valkoista.

KIERTOILMAUUNI:
Lämmitä uuni 150ºC. Laita jäiset fileet voideltuun vuokaan ja paista 40-45 minuuttia. Sulatetut fileet 30-35 minuuttia.

UUNI:
Lämmitä uuni 175ºC. Laita jäiset fileepalat voideltuun vuokaan ja paista 45-50 minuuttia.
Sulatetut fileepalat 35-40 minuuttia.

Valmistusaika on suuntaa antava ja saattaa vaihdella laitekohtaisesti.



Ainekset

TURSKAFILEEPALOJA* (Gadus morhua). *Pyydetty Koillis-Atlantilta (Barentsin meri, Norjanmeri, Länsimaa tai Karhusaari), pyyntitapana troolit tai koukut ja siimat. Saattaa sisältää ruotoja.





Allergeenit

Kala


Pakkausmerkinnät

MSC-sertifioitu kala

MSC-sertifioitu kala

Ravintosisältö per 100 g

energia 315 kJ / 75 kcal
rasvaa 0.7 g
josta tyydyttyneitä rasvoja < 0.1 g
hiilihydraatti < 0 g
josta sokereita < 0 g
proteiinia 17 g
suola < 0.25 g
ravintokuitua < 0 g
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Arvioi tuote
*
*
  • turskafille
    Tekijä Margareta
    Turska on muka kala. melkein vastapyydetyn veroinen,
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille