[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti

Kalafileetä & Mojo rojo –kastiketta

Valmistusaika
'
Annosten määrä
3
Kanariansaarilla kehitetty miellyttävän mausteinen mojo rojo -kastike sopii erinomaisesti niin alaskanseitin kuin turskan kanssa tarjottavaksi. Makuelämyksen täydentää Valencia Uuni- ja grillikasvikset.
'
Valmistusaika
3
Annosten määrä

Ainesosat

  • 1 ps Uuni- ja grillikasviset Valencia
    Uuni- ja grillikasvikset Valencia
  • 2-3 kalafileetä (esim. alaskanseiti tai turska, n 150 g/hlö)
  • 1 rkl voita
  • Kastike:
  • 3 viipaletta vaaleaa paahtoleipää
  • 1,5 rkl viinietikkaa
  • 2 tomaattia
  • 1 punainen paprika
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ tl kuminaa
  • ½ tl cayennepippuria
  • 1 tl suolaa
  • ¼ dl oliiviöljyä

Valmistus

  1. Valmista kasvikset pakkauksen ohjeen mukaisesti. Halutessasi voit tarjota lisänä raikasta salaattia ja viimeistellä annoksen tuoreilla yrteillä.

  2. Kastike:

    1. Kuutioi leipä ja laita kulhoon. Pirskottele päälle viinietikka ja anna tekeytyä noin 5 min.
    2. Paloittele tomaatit ja paprika ja purista valkosipulinkynsi joukkoon. Hienonna ainekset sauvasekoittimella.
    3. Mausta kuminalla, cayennepippurilla ja suolalla. Lisää öljy hitaasti ja soseuta kastike sopivan paksuksi.
  3. Kalafileet:

    1. Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Tiesitkö, että suola on kalan tärkein mauste ja tekee kalanlihasta mehukkaan?
    2. Ruskista voi paistinpannulla ja paista fileet kullanruskeiksi noin 5 min molemmin puolin. Voit myös grillata kalafileet.
  4. Paista kasvikset pakkauksen ohjeiden mukaisesti uunissa tai grillissä. Tarjoa kalafileet kasvisten ja Mojo rojo –kastikkeen kanssa.

[ShareButtons.Title]
Jaa tämä resepti