Hienonnettu Lehtikaali

Hienonnettu Lehtikaali
hienonnettu lehtikaali
Valmiiksi hienonnettu lehtikaali paloina. Ravinteikas herkku haudutettuna, paistettuna tai muhennettuna lisäkkeenä. Voit käyttää pinaatin ja nokkosen tavoin esim. piiraissa, keitoissa, kastikkeissa, letuissa, perunasoseessa, pastan tai risoton joukossa ja sopii myös hyvin kasvispihvien massaan. Valmistuksen aikana osa lehtikaalin nesteestä haihtuu. Tästä johtuen nesteen ja lehtikaalin määrä per pala saattaa vaihdella.

Valmistus

KATTILA: Kuumenna jäisiä lehtikaalipaloja kattilassa keskilämmöllä. Voit lisätä halutessasi hieman öljyä. Sekoita silloin tällöin. Mausta suolalla ja pippurilla.

MIKRO: Laita jäiset lehtikaalipalat (½ pussia) kulhoon. Peitä kannella. Kuumenna täydellä teholla 5-6 minuuttia. Sekoita kuumennuksen puolessa välissä. Mausta suolalla ja pippurilla.Ainekset

Hienonnettu lehtikaali. Kuumenna lehtikaali ennen käyttöä.

Tarkista ainesosat ja ravintoarvot pakkauksesta mahdollisten muutosten vuoksi. Allergeenit on merkitty lihavoidulla tekstillä.

AllergeenitPakkausmerkinnät

Nyckelhålet

Nyckelhålet

Vegaani

Vegaani

Ravintosisältö per 100 g

Energiaa 124 kJ/30 kcal
rasvaa 0,5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa 0,1 g
hiilihydraatteja 2,3 g
josta sokereita 1,1 g
kuitua 2,6 g
proteiinia 2,7 g
suolaa* 0,04 g
A/A-vitamiinia 140 µg 17 % DRI**
Vitamin C/C-vitamiinia 23 mg 28 % av DRI**
*Yksinomaan luontaisesti esiintyvästä natriumista.

**DRI-päivittäinen saantisuositus.

MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
Arviosi
Arvioi tuote
*
*
  • Helppokäyttöinen ja terveellinen
    Tuoretta lehtikaalia tulee omaa laiskuuttani vähemmän käytettyä ja jos sitä tulee ostettua, jää siitä monesti osa käyttämättä. Findus hienonnettu lehtikaali on nopea ja helppokäyttöinen ja säilyy pakasteena pitkään.
    Kyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille