Lehtikaalipesto

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Tätä lehtikaalipestoa kannattaa valmistaa kerralla reilusti, sillä se sopii niin salaatin joukkoon, keittoon, pastan sekaan kuin munakkaan täytteeksikin. Pesto säilyy viileässä noin viikon ajan.

 

Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

1 
pnt
 
basilikaa
3 
valkosipuli
1 
tl
 
suolaa
1-1 1/2 
dl
 
oliiviöljyä
1/2 
dl
 
pinjansiemeniä
1 
dl
 
parmesan-juustoa
 
raastettuna
 
suolaa, rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. Kuumenna lehtikaali ennen käyttöä. Hienonna lehtikaali, basilika, valkosipuli ja suola yleiskoneen kutterikulhossa, sauvasekoittimella tai morttelissa. Lisää joukkoon oliiviöljy, pinjansiemenet ja parmesan-juusto.
  2. Murskaa pinjansiemenet, mutta älä hienonna täysin tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä