Lehtikaalipesto

Lehtikaalipesto
10 min
kypsennysaika
4
Annokset

Tätä lehtikaalipestoa kannattaa valmistaa kerralla reilusti, sillä se sopii niin salaatin joukkoon, keittoon, pastan sekaan kuin munakkaan täytteeksikin. Pesto säilyy viileässä noin viikon ajan.

 

Valmistus

  1. Kuumenna lehtikaali ennen käyttöä. Hienonna lehtikaali, basilika, valkosipuli ja suola yleiskoneen kutterikulhossa, sauvasekoittimella tai morttelissa. Lisää joukkoon oliiviöljy, pinjansiemenet ja parmesan-juusto.
  2. Murskaa pinjansiemenet, mutta älä hienonna täysin tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Ainesosat

Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet

Ainesosien luettelo

1 
pkt
 
Hienonnettu lehtikaali
1 
pnt
 
basilikaa
3 
valkosipuli
1 
tl
 
suolaa
1-1 1/2 
dl
 
oliiviöljyä
1/2 
dl
 
pinjansiemeniä
1 
dl
 
parmesan-juustoa
 
raastettuna
 
suolaa, rouhittua mustapippuria

Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!

Anna lisätietoja:
* Pakollinen tieto
* Pakollinen tieto