10 min
kypsennysaika
4
Annokset
Tätä lehtikaalipestoa kannattaa valmistaa kerralla reilusti, sillä se sopii niin salaatin joukkoon, keittoon, pastan sekaan kuin munakkaan täytteeksikin. Pesto säilyy viileässä noin viikon ajan.
Valmistus
- Kuumenna lehtikaali ennen käyttöä. Hienonna lehtikaali, basilika, valkosipuli ja suola yleiskoneen kutterikulhossa, sauvasekoittimella tai morttelissa. Lisää joukkoon oliiviöljy, pinjansiemenet ja parmesan-juusto.
- Murskaa pinjansiemenet, mutta älä hienonna täysin tasaiseksi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.
Ainesosat
Tähän reseptiin tarvittavat Findus-tuotteet
Ainesosien luettelo
1
pkt
Hienonnettu lehtikaali
1
pnt
basilikaa
3
valkosipuli
1
tl
suolaa
1-1 1/2
dl
oliiviöljyä
1/2
dl
pinjansiemeniä
1
dl
parmesan-juustoa
raastettuna
suolaa, rouhittua mustapippuria