5 min
valmistusaika
25 min
kypsennysaika
4
Annokset
Pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä ja paistettuja lohkoperunoita
Paistetut lohkoperunat ja ihana smetanakastike ovat maistuva lisä Findusin pellavansiemenillä parenoiduille kalafileille.
Valmistus
- Valmista pellavansiemenillä leivitetyt paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
- Leikkaa perunat lohkoiksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Laita perunanlohkot uunipellille ja ripottele päälle öljyä. Paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.
- Lisää vihreät pavut ja vahapavut perunoiden kanssa uunipellille noin 6–8 minuutiksi.
- Samalla kun perunat ovat uunissa, sekoita yhteen smetana, mangochutney ja curry. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Anna kastikkeen tekeytyä hetken, sekoita muutaman kerran ennen tarjoilua.
Hyvää ruokahalua!
Ainesosat
Product Ingredients
Ainesosien luettelo
2
pkt
pellavansiemenillä paneroituja kalafileitä
20
g
tuoreita yrttejä
70
g
vuonankaalia
120
g
vihreitä papuja
120
g
vahapapuja
3
dl
smetanaa
4
rkl
mango chutneyta
3/4
tl
currya
valkopippuria
500
g
perunaa
Oletko valmistanut tämän reseptin? Jätä meille arvostelu!
Maistuvia vaihtoehtoja
Pellavansiemenillä paneroidut kalafileet Yrttiset -uunikasviksilla
20 min
Kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet uunikasviksilla
20 min
Kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet bataatilla ja paprikalla
20 min
Kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet bulgur-salaatilla
20 min
Pellavansiemenillä paneroidut kalafileet couscoussalaatilla
15 min