Kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet bataatilla ja paprikalla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä paistetulla bataatilla ja grillatulla paprikalla

Sambal oelekilla maustetut bataatit ja grillattu paprika tuovat värikkään ja maistuvan lisän Findusin kurpitsalla paneroituihin kalafileisiin.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

2 
pkt
 
kurpitsansiemenillä paneroituja kalafileitä 
500 
g
 
bataattia
175 
g
 
parsakaalia
1 
paprika
100 
g
 
jäävuorisalaattia
50 
g
 
herneitä
1 
tl
 
sambal oelekia

Valmistus

  1. Valmista kurpitsansiemenillä paneroidut kalafileet pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuori bataatit ja leikkaa ne kuutioiksi. Paista ne paistinpannulla suolan ja sambal oelekin kanssa.
  3. Pese parsakaali ja paprika. Poista paprikan kanta ja siemenet. Leikkaa kasvikset paloiksi. Kiehauta parsakaalit ja sekoita herneiden, paprikan ja salaatin kanssa.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile ja nauti!
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä