Ainesosat
500
g
perunaa
4
porkkanaa
300
g
parsakaalia
1,5
dl
maitoa
25
g
voita
Suolaa ja pippuria
4
rkl
ruohosipulia
Valmistus
- Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Paloittele perunat pienemmiksi ja keitä valmiiksi.
- Keitä parsakaalia 2-4 minuuttia. Parsakaali saa jäädä hieman kiinteäksi.
- Kun perunat ovat kypsiä, kaada vesi pois ja soseuta perunat. Lisää voi, maito ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Raasta porkkanat raastimella.
Tarjoiluehdotukset
Lisää perunamuusiin palsternakkaa tai selleriä tuomaan hieman makeutta.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
-
Perus kotiruokaHyvä arkinen ruoka, lapsetkin syöKyllä, suosittelisin tätä tuotetta muille