Rapeat kalapuikot perunamuusilla ja porkkanalla

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4
Rapeat kalapuikot perunamuusilla ja porkkanalla

Rapeat kalapuikot perunamuusin ja porkkanan kanssa

Kalapuikot ja perunamuusi on klassikko, jonka kanssa ei voi mennä vikaan. Resepti on täydellinen koko perheen arkipäivän ruoka, jota kaikenikäiset rakastavat. Tarjoile porkkanan ja parsakaalin kanssa.
Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
4

Ainesosat

500 
g 
perunaa
4 
porkkanaa
300 
g 
parsakaalia
1,5 
dl 
maitoa
25 
g 
voita
suolaa ja pippuria
4 
rkl 
ruohosipulia

Valmistus

  1. Valmista kalapuikot pakkauksen ohjeiden mukaan.
  2. Paloittele perunat pienemmiksi ja keitä valmiiksi.
  3. Keitä parsakaalia 2-4 minuuttia. Parsakaali saa jäädä hieman kiinteäksi.
  4. Kun perunat ovat kypsiä, kaada vesi pois ja soseuta perunat. Lisää voi, maito ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Raasta porkkanat raastimella.

Tarjoiluehdotukset

Lisää perunamuusiin palsternakkaa tai selleriä tuomaan hieman makeutta.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä