Lohipyttipannu ASC 820 g

Herkullinen pyttipannu lohesta (viljelty Norjassa), perunasta, parsakaalista, herneistä ja porkkanasta. Maustettu sipulilla, sitruunalla ja tillillä.

Valmistus

Paista lohipyttipannu pienessä määrässä ruokaöljyä (1 rkl) 8-10 minuuttia. Sekoita välilä. Jos käytät teflonpaistinpannua et tarvitse lisätä rasvaa. Kypsennysaika voi vaihdella laitekohtaisesti. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuumennettu ennen tarjoilua.

Pakastimessa (-18°C tai kylmemmässä), katso päiväysmerkintä. Säilytettävä pakastettuna.

Ainekset

" Paistettu peruna (peruna, kasviöljy [rapsi, auringonkukka, vaihtelevina osuuksina], rypälesokeri), juurekset 24 % (palsternakka, porkkana), lohifileen paloja * (KALA) (*Salmo Salar*) 17 %, herneet 13 %, parsakaali 7 %, sipuli, sitruunan kuori, suola, tilli, valkosipulimehutiiviste, mustapippuri. *Viljelty Norjassa. Saattaa sisältää ruotoja.

Allergeenit

Pakkausmerkinnät

Ravintosisältö per 100 g

energiaa (kJ) 504 kJ
energiaa (kcal) 121 kcal
rasvaa 5,7 g
josta tyydyttyneitä rasvoja 0,9 g
hiilihydraattia 11 g
hiilihydraattia josta sokerialkoholeja (polyolit) 2,9 g
ravintokuitua 2,6 g
proteiinia 5 g
suola 0,72 g
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Arvioi tuote
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä