Ruusukaalisalaatti chilillä

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ruusukaali on erinomainen mutta hiukan alihyödynnetty vihannes. Tämä ruusukaaliresepti on helppo ja erittäin maukas tapa lisätä se ruokavalioon salaatin muodossa.

Tämän ravinteikkaan ”superfoodin” voi hyvin keittää tai höyryttää, mutta monen mielestä se on parhaimmillaan paistettuna. Ruusukaali on sopivan rapea ja kypsennettynä sen maku on miedosti pähkinäinen. Vaikka ruusukaalit ovat maukkaita ihan sellaisenaankin, syntyy niistä yhdessä chilin, inkiväärin ja soijakastikkeen kanssa upea mausteinen salaatti. Katso helppo resepti ja kokeile!

Esivalmisteluaika
'
Valmistusaika
'
Annosten määrä
2

Ainesosat

1 
pkt
 
ruusukaalia pakasteena
1 
kevätsipuli
1 
chilipaprika
1 
rkl
 
tuoretta hienonnettua inkivääriä
1 
lime
2 
rkl
 
soijakastiketta
1 
rkl
 

Valmistus

  1. Jaa ruusukaalit kahtia ja hienonna chili sekä inkivääri. Paista tilkassa öljyssä paistinpannulla 2-3 minuuttia.
  2. Lisää soijakastike, limen mehu ja kevätsipuli pannulle ja kypsennä vielä muutama minuutti.

  3. Asettele ruusukaalisalaatti lautasille ja lisää korianteri sekä mausta vielä halutessasi pienellä määrällä hienonnettua chiliä.
MITÄ MIELTÄ ASIAKKAAMME OVAT
Anna arvio
Tietosi
*
*
* Pakollinen tieto
Arviosi
Anna arvio
*
*
* Pakollinen tieto
Arvioi ensimmäisenä tätä reseptiä